Tzn nemaji registrovane jen cislo 800 600 800, ale i 800 869682(TOYOTA na klavesnici).
Nic svetoborneho, ja vim...ale prijde mi to jako dobry napad, pro nekoho, kdo nema pamet na cisla

Je to dobrý...kolega tak má předvolbu a svoje příjmení.....Luke_Luke píše:Dnes jsem mozna objevil ameriku a pro Vas je to stara vec, ale Toyota provozuje tu infolinku 800... zdarma, ale co mne zarazilo, ze se to vytoci, kdyz na telefonu napisete v T9 800 TOYOTA
Tzn nemaji registrovane jen cislo 800 600 800, ale i 800 869682(TOYOTA na klavesnici).
Nic svetoborneho, ja vim...ale prijde mi to jako dobry napad, pro nekoho, kdo nema pamet na cisla
To je houby. Já když ťukám svoje číslo, hraje mi to začátek melodie z kresleného seriálu Smolíkovi (doufám, že někteří ještě pamatujete), tedy, recituji volně text:meryz.07 píše:Je to dobrý...kolega tak má předvolbu a svoje příjmení.....Luke_Luke píše:Dnes jsem mozna objevil ameriku a pro Vas je to stara vec, ale Toyota provozuje tu infolinku 800... zdarma, ale co mne zarazilo, ze se to vytoci, kdyz na telefonu napisete v T9 800 TOYOTA

Luke_Luke píše:K tomuto video bych jen dodal, talentu se neubranis![]()
![]()
![]()
http://www.jenproauta.cz:8080/video/423 ... tou-celica

Ha já mám taky příjmení na 6. Musím hned cinknout do T mobilu jestli nemají volné číslomeryz.07 píše:Přesně tak.....a že bylo vůbec volný takový čísloLuke_Luke píše:asi ma stesti, ze ma prijmeni na 6 pismenek