škubání v motoru D4D
-
- Člen Týmu
škubání v motoru D4D
čus chlapi
včera při cestě z prahy dom se mi stalo že auto začalo na 3tis. otáček škubat a nechtělo jet po ubrání plynu se vše uklidnilo , ale po chvilce vše bylo zpět.Celou cestu jsem se modlil ať dojedu a dojel jenže škubání se zhoršovalo víc a víc a nyní není možné motor dostat takřka do otáček.
jako kdyby tam nešla nafta , že čerpadlo dodává málo nafty ke vstřikovacímu a to jakmile naftu spotřebuje a nemá jinou přestane auto jet mezi tím dodá opět nějakou naftu a zas to jede dál ale jen chvilku než vše příde znovu.
nemáte někdo podobnou zkušenost. Poraďte.Děkuji předem.
včera při cestě z prahy dom se mi stalo že auto začalo na 3tis. otáček škubat a nechtělo jet po ubrání plynu se vše uklidnilo , ale po chvilce vše bylo zpět.Celou cestu jsem se modlil ať dojedu a dojel jenže škubání se zhoršovalo víc a víc a nyní není možné motor dostat takřka do otáček.
jako kdyby tam nešla nafta , že čerpadlo dodává málo nafty ke vstřikovacímu a to jakmile naftu spotřebuje a nemá jinou přestane auto jet mezi tím dodá opět nějakou naftu a zas to jede dál ale jen chvilku než vše příde znovu.
nemáte někdo podobnou zkušenost. Poraďte.Děkuji předem.
Jarda Nečas
palivovy filter
ahoj.
to je aka znacka palivoveho filtra, co kupujes za 120, nevadi druhovyrova, nedavas tam original?
mohol by si mi prosim napisat postup vymeny, nie je to zlozite?
dik
vlado
to je aka znacka palivoveho filtra, co kupujes za 120, nevadi druhovyrova, nedavas tam original?
mohol by si mi prosim napisat postup vymeny, nie je to zlozite?
dik
vlado
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
-
- Člen Týmu
To vše jsem dělal před nedávnem já myslím , že to filtr není.
dneska mi v Toyotě v Jihlavě kterou mám nejblíž pravda , že jen po telefonu , že by to mohlo být podávací čerpadlo nebo jakési ventilky a to přirezlé nebo špinavé a nebo samotné čerpadlo.
to by prý mohla být rána za 15.000Kč nic moc.
Na diagnostiku jedu v pondělí tak se uvidí.
nemáte někdo zkušenost s těmi ventilky?
mě auto do dneska nezlobilo ani maličko tak nevím kde je chyba.
díky za příspěvky.
dneska mi v Toyotě v Jihlavě kterou mám nejblíž pravda , že jen po telefonu , že by to mohlo být podávací čerpadlo nebo jakési ventilky a to přirezlé nebo špinavé a nebo samotné čerpadlo.
to by prý mohla být rána za 15.000Kč nic moc.
Na diagnostiku jedu v pondělí tak se uvidí.
nemáte někdo zkušenost s těmi ventilky?
mě auto do dneska nezlobilo ani maličko tak nevím kde je chyba.
díky za příspěvky.
Jarda Nečas
-
- Manager Týmu
-
- Člen Týmu
-
- Člen Týmu
A nebo špatná nafta, stalo se mi to na VW Caravelle, jakmile jsem se dostal na 1700 ot. kdy začíná foukat turbo, ztratilo auto úplně výkon a škubalo. Když jsem se ptal na benzíně (LukOil), kde se tankovalo, říkali, že den předtím čistili stojany, takže se tam asi dostal nějakej sajrajt.

Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw
-
- Člen Týmu
Tak ti nevím Jakub Kotal , ale to co se mi stalo bylo když jsem po několika letech omylem natankoval v LUKOIL jinak tam netankuji.
Jestli jim to mohu připočítat tak potěž.
Včera jsem opět jezdil a nemá to chybu.Jezdí to úplně normálně bez jakých koli náznaků poruchy.
Stejně to nechám v pondělí skouknout.Pak napíšu kde byl zakopanej pes.
Že by ten Lukoil?????????????????
Včera jsem opět jezdil a nemá to chybu.Jezdí to úplně normálně bez jakých koli náznaků poruchy.
Jarda Nečas
-
- Člen Týmu
Je to dost možný. Příznaky stejný. Škubalo to jenom mě cestou do Plzně tam i zpět (300 km), ale druhý den jel s autem otec a nic. Nevím, jestli si to už třeba stačilo rozpustit, nebo to sedlo na dno nádrže.Jarda Nečas píše:Tak ti nevím Jakub Kotal , ale to co se mi stalo bylo když jsem po několika letech omylem natankoval v LUKOIL jinak tam netankuji.

Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw