GPS Navigace

Tlachání o všem - bez zaměření!
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak mě napadlo, jak je to s tím umístěním navigace na předním skle (pomocí přísavky)?...slyšel sem něco že je to zakázaný kvůli tomu že to brání ve výhledu...je to pravda?

pokud je to dobře umístěný tak by podle mě neměl být problém né?...sem včera viděl na D1 borce jak to má hned pod zrdcátkem, takže jako by měl sloupek uprostřed :lol:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Celica2.0GTI píše:Kup si u maundfildu kolo a navigaci dostaneš zdarma. nad tím začínám taky uvažovat akorát nevím kdo bude jezdit na kole
to je sice pekny ale to co ti k tomu daj bych nechtel ani zadarmo...
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

To je fakt ta není dobrá ani na to kolo.Já sem se svym Miem naprosto spokojenej.A co se týká umístění na předním skle tak sem jí dal na levo od volantu kde je schovaná za "a" sloupkem a v ničem mi nebrání.Možná se ještě lépe obsluhuje :wink:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Palos: nevim kdes to vzal s tema shitama, Acer N35 je vyborna navigace... Pomer cena/vykon je super.

Dnes uz bych volil spis Fujitsu-Siemens N520, vyborna vec.

8-)

jinak SW pouzivam TomTom na silnice a SmartMaps na turistiku+offroad
Palos
Manager Týmu

Příspěvek od Palos »

Komanche píše:Palos: nevim kdes to vzal s tema shitama, Acer N35 je vyborna navigace... Pomer cena/vykon je super.

Dnes uz bych volil spis Fujitsu-Siemens N520, vyborna vec.

8-)

jinak SW pouzivam TomTom na silnice a SmartMaps na turistiku+offroad
Celkove firma Acer se orientuje na levnejsi veci a tomu odpovida kvalita, staci si precist nejakou tu recenzi na http://www.ce4you.cz/ konkretne na PDA a zjistis ze ostatni znacky napr. ASUS, FUJITSU-S. jsou na tom lepe ale zase jsou drazsi.ja osobne asi pujdu do Fujitsu-Siemens C550 + ext GPS.
Ale pokud ti slouzi a jsi spokejeny tak to je dobre.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
Jake
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

N560

Příspěvek od Jake »

Já si kooupil FSC Pocket Loox N560 a k tomu mám TomToma 5.21 se všema možnejma mapama a spokojenost ... teď se ke mě dostala šestka TT, tak budu testovat, jestli je to lepší nebo ne ;-)
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“