Viko od nadrze

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Bugina
Navigátor

Viko od nadrze

Příspěvek od Bugina »

Nevite prosim nekdo kde a v kterych mistech v podlaze bych nasel viko od nadrze? Potreboval bych se dostat k cerpadlu a tak jelikoz jsem nekde nejspis natankoval nejakej humus. Uz jsem menil palivovej filtr ale opet se to zasira. Potreboval bych se dostat k cerpadlu ale nechce se mi zbytecne demontovat vsechno mozny abych se dostal pod koberec ze by se pripadne udelal nejakej servisni otvor v koberci :D Nebo nejakej jinej figl?
RAV4 2.2 D4-D 100kW r.v.2007
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Bude to nekde pod zadni sedackou na leve strane, podle EPC je asi na te strane nadrz.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Bugina
Navigátor

Příspěvek od Bugina »

to jo to me taky napadlo podle nadrze....to znamena asi vykuchat ven sedacku ne? A kdyz jsem koukal na ten koberec tak vyndat i plasty abych ho mohl odhrnout?
RAV4 2.2 D4-D 100kW r.v.2007
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

No to je otázka u tvého ročníku... U mé první generace jdou sedačky v pohodě sklopit a pak se pod ně dostanu. Jestli je tam ten deklík přístupnej přímo si teda bohužel přesně nepamatuju, možná je v koberci nějak výřez. Jenže u tebe to pravda může být zas trochu jinak. Pokud se tu neobjeví někdo, kdo to už na stejném r.v. dělal tak ti asi nezbyde než to prubnout sám :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

je to pod zadni sedackou,sedak se da zvednout,ale pumpu v nadrzi to nema,jen plovak,poradne vysat a vycistit a novy palivovy filtr a aditiva,odejdou vstriky nebo cerpadlo
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“