Fábka má nějaký kufr? Táta furt nadává, že se tam nic nevleze a vzpomíná na toho favorita... Do kombíka už asi jo.

Jo servis v každý riti a všichni se uživí, proč asibiscuit píše:..... a skodovkam "rozumi" skoro kazdej servis.

Si kup ten VW, jezdi s tim a pochopisbiscuit píše:...popravde mi treba je i proti srsti nejaka zaryta vernost k toyote za kazdou cenu. prijde mi to totiz z principu uplne stejny, jako vernost skodovce, vw, nebo wartburgu. nechapu duvod.
 Mam zkusenosti s par koncernama i s jinyma autama a prave proto jsem vernej Toyote - spolehlivost, prijemnej interier s adekvatni ergonomii, najdu vzdycky to co hledam a jezdi to dobre. Tak proc opoustet takovou znacku.
 Mam zkusenosti s par koncernama i s jinyma autama a prave proto jsem vernej Toyote - spolehlivost, prijemnej interier s adekvatni ergonomii, najdu vzdycky to co hledam a jezdi to dobre. Tak proc opoustet takovou znacku. vše ostatní je podružné.
 vše ostatní je podružné. 

Mel jsem i dve Mazdybiscuit píše:netvrdim opoustet, ale proc nezkouset i jinde? copak jsou na svete dobry auta jen od toyoty? kdybych se drzel toyoty jako kliste, pripadal bych si hloupej a byl bych rozhodne i osizenej.Beaver píše:Tak proc opoustet takovou znacku.
 Prvni (323F 1.8 GT) jsem prodal brachovi, kdyz jsem byl zrovna ve financni tisni a navic v tu dobu byla lehce nadbytecna a druhou (626 GD Coupe 2.2 automat) si odvezla byvalka, byla na ni totiz i napsana. Obe auta byly vyborny a jezdil jsem s nima rad, misto 626ky jsem potom koupil moji byvalou Corollu.
 Prvni (323F 1.8 GT) jsem prodal brachovi, kdyz jsem byl zrovna ve financni tisni a navic v tu dobu byla lehce nadbytecna a druhou (626 GD Coupe 2.2 automat) si odvezla byvalka, byla na ni totiz i napsana. Obe auta byly vyborny a jezdil jsem s nima rad, misto 626ky jsem potom koupil moji byvalou Corollu.Presne tak to mam z babama. Vecne se cejtim ochuzenejbiscuit píše: netvrdim opoustet, ale proc nezkouset i jinde? copak jsou na svete dobry auta jen od toyoty? kdybych se drzel toyoty jako kliste, pripadal bych si hloupej a byl bych rozhodne i osizenej.

Kdybych mel na vyber, beru rovnou IS300 a nebo aspon do toho IS200 manual. Nicmene jako premistovadlo mi vyhovuje i ten automat, jen si to proste tak moc neuzijes. Nekdo me tu pred nim (mozna gabko) sveho casu varoval a musim dat za pravdu v tom ohledu, ze s nim to auto neni prave dragster. Ja s tim autem jezdim prevazne do prace a potom ruzne za rodinou, na nakupy, atd. a v tomhle ohledu je zase ten automat absolutne v pohode, jelikoz ve meste samozrejme do kolon poskakujes na eLko a po dalnici zase relaxujes s tempomatem na Decko. Ale i na tech okreskach kdyz jedu domu si na trojku celkem uziju prijemne svezeni. Navic jsem to fakt kupoval za penize, za ktery nebylo co resit
 Kdybych mel na vyber, beru rovnou IS300 a nebo aspon do toho IS200 manual. Nicmene jako premistovadlo mi vyhovuje i ten automat, jen si to proste tak moc neuzijes. Nekdo me tu pred nim (mozna gabko) sveho casu varoval a musim dat za pravdu v tom ohledu, ze s nim to auto neni prave dragster. Ja s tim autem jezdim prevazne do prace a potom ruzne za rodinou, na nakupy, atd. a v tomhle ohledu je zase ten automat absolutne v pohode, jelikoz ve meste samozrejme do kolon poskakujes na eLko a po dalnici zase relaxujes s tempomatem na Decko. Ale i na tech okreskach kdyz jedu domu si na trojku celkem uziju prijemne svezeni. Navic jsem to fakt kupoval za penize, za ktery nebylo co resit  Plus s tim umi jezdit i zena
 Plus s tim umi jezdit i zena 

) a objevilo se tohle na prodej. Tak jsem to vzal a nelituju, to auto je pořád moc pěkný, podvozkově super a interiér přesně jak mám rád.
 ) a objevilo se tohle na prodej. Tak jsem to vzal a nelituju, to auto je pořád moc pěkný, podvozkově super a interiér přesně jak mám rád.