vibrace na volnoběh
vibrace na volnoběh
Ahoj toyoťáci, potřeboval bych poradit, můj avík jezdí dobře, má tah ale pokaždé když zastavím a padnou otáčky na volnoběh celé auto se hodně rozvibruje, po jemném přidání otáček se krásně uklidní. Neví někdo co s tím?
byl jsem na diagnostice v autorizovaném servisu a tam mě řekli vše OK to je
normální. Poradí někdo?
byl jsem na diagnostice v autorizovaném servisu a tam mě řekli vše OK to je
normální. Poradí někdo?
Avensis T25 2.0 D4D 93kw kombi 2007
- waterford26
- Manager Týmu
ja mam 650 pri zohriatom motore a toyota dealer povedal, ze take maju byt.. a citim jemne vibracie..uz som si na to zvykol..aspon na krizovatke ked uz nepocujem ten tichy VVTI tak ho aspon citim 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

Ja na krizovatke nepocujem ani moj D-4D... ked je ohraty na provoznu teplotu;)waterford26 píše:ja mam 650 pri zohriatom motore a toyota dealer povedal, ze take maju byt.. a citim jemne vibracie..uz som si na to zvykol..aspon na krizovatke ked uz nepocujem ten tichy VVTI tak ho aspon citim
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

vibrace na volnoběh
otáčky mě nekolísají, po zahřátí bez klimy se vždy ustálí na přibližně 800
vibrace na volnoběh
omlouvám se ale nevím co máš na mysli dvouhmota.
-
- Manager Týmu
ahoj tvuj avensis ma dvojhmotnostni setrvacnik,toznamena ze stred toho setrvacniku je pohyblivy a vevnitr je hmota bud vaky olej vazelina nebo pruziny,tlumi ty razi pri rozjezdu atd.Stava se ze na volnobeh auto vibruje ale muze to byt i silentblok motoru,prohlidnout a vyzkouset
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
-
- Manager Týmu
ahoj tvuj avensis ma dvojhmotnostni setrvacnik,toznamena ze stred toho setrvacniku je pohyblivy a vevnitr je hmota bud vaky olej vazelina nebo pruziny,tlumi ty razi pri rozjezdu atd.Stava se ze na volnobeh auto vibruje ale muze to byt i silentblok motoru,prohlidnout a vyzkouset
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
vibrace na volnoběh
Děkuji za vysvětlení, dá se to nějakým způsobem zjistit bez rozebrání a nebo
můžu Vás kontaktovat a požádat o schůzku že by jste na to koukl a řekl co
dál.
můžu Vás kontaktovat a požádat o schůzku že by jste na to koukl a řekl co
dál.
-
- Manager Týmu
-
- Manager Týmu
ted jsem ty vibrace řešil skoro měsíc a došli jsme na zjištění,po otestování vstřiků,že 2 vstřiky nedávají jak mají na volnoběžný otačky a proto to děla ostatní 2 je vyrovnávají
řešení je,buď koupit 2nové cca 18tis. a nebo počkat až se to zhorší to vyšší otáček ,ale čištění ultrazvukem nepomohlo..mám na nich cca 230tis. km a VIF dávám co to auto mám
nové silentbloky vibrace zmírní,ale neodstraní:)
řešení je,buď koupit 2nové cca 18tis. a nebo počkat až se to zhorší to vyšší otáček ,ale čištění ultrazvukem nepomohlo..mám na nich cca 230tis. km a VIF dávám co to auto mám

nové silentbloky vibrace zmírní,ale neodstraní:)