Zdar Toyoťáci
chtěl bych se zeptat?
Mám již 6rokem Avensise 12-2001 kombi D4D v plné výbavě a sice 6 aribag automatická klima,CD,ABS, celá v elektrice nebouraná , originál nezávislé topení s nájezdem 200000km já ji mám od 34000km zcela bezproblémová se spotřebou 5litrů
rád bych ji vyměnil za mladší a nevím kolik pěněz si mám za ni říct.
poraďte.
děkuji mnohokrát Jarda.
Toyota Avensis prodej
-
- Člen Týmu
Toyota Avensis prodej
Jarda Nečas
Na netu se ty ceny pohybují okolo 70tisíc ale pokud mas auto v dobrem stavu tak asi nema cenu jej v dnesni dobe prodavat malokdy sezenes neco lepsiho. Pokud chces zase koupit nejakou dobrou ojetinu tak pocitej minimalne 300 tisíc + novy olej pripadne rozvody nehlede k tomu ze to bude nove auto ktere neznáš zda na nej bude spoleh. Nejvetší bazar na netu je asi na www.tipcars.cz +doporučuji hledat po prvním majiteli ale hlavně od novoty z ČR ne něco dotahlého z Franci Italie atd. to většinou se tahají bouračky které spraví a prodávají. Navíc ty auta sou vybydlené.
Avensis 2.2 D-cat
- extremehany
- Věčnej rejpal
Tak malo k malo a je z toho dost.Pokud budou jen třeba letní pneu a sjete tak to mas nové cca 10tis + zimni dalsi 10 tis. pojištěni povinne a pripojisteni skel, celkem to naskače a pak k tomu pridas i ten levný olej za 1.500kč a je to dost. si vem že i tady na foru je lidem líto dát tisícovku za nové originál koberečky do auta přitom tam platí hlavně za kvalitu. Takže i ten olej + filtr je asi hodně.
Avensis 2.2 D-cat
- extremehany
- Věčnej rejpal