"Automaticke" otevirani nadrze v zime...
"Automaticke" otevirani nadrze v zime...
Ahoj, tak jsem zjistil, ze se mi nahodne otevira vicko nadrze (pouze plechova cast, ne samotny uzaver). Zatim jsem zjistil, ze se tak deje vetsinou v zime (parkovani venku pres noc). Predpokladam, ze je moc nasponovane lanko, kterym se nadrz otevira a ochlazenim se skrati a nasledne otevre viko. Da se nejak povolit pnuti lanka? Kde?
Dik
Dik
ex Toyota Avensis T27 1.8
Plastovy spunt si dovolim vyloucit: auto ma 1.5 roku, najeto cca 30tis, tankuju plnou a skoro vzdy po min 500km, takze mam cca 60tankovani. Za ten cas se to snad neda opotrebit (nebo uz se rezou naklady fakt na vic nez krev?)
Navic jsem jednou sedel v aute a behem 5 minut to nepravidelne cvaklo snad 5 krat (nez jsem zjistil, co se deje...). Zvuk byl stejny jako kdyz se otevira nadrz t.j. vcetne zvuku cele mechaniky, nejenom z prostoru od nadrze...
Navic jsem jednou sedel v aute a behem 5 minut to nepravidelne cvaklo snad 5 krat (nez jsem zjistil, co se deje...). Zvuk byl stejny jako kdyz se otevira nadrz t.j. vcetne zvuku cele mechaniky, nejenom z prostoru od nadrze...
Re: "Automaticke" otevirani nadrze v zime...
A neotvírá Ti to někdo jiný......?Grey píše: ...parkovani venku pres noc...

- waterford26
- Manager Týmu
mne sa zda ze to otvara elektronika a nie mechanika uz aj na t25.. z gombiku ide totizto parik kablov a nie lanko
.. skor by som tvoj problem typoval na nejaky kontakt niekde okolo mechanizmu otvarania ked ti to robi len v zime. Skoc k dilerovi.

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

-
- Věčnej rejpal
Doma to dodrbeš, něco tam ulomíš a máš po záruce....Potom všechno zaplatíš ze svýho....Autorizáku se taky bráním, ale jenom z důvodu, že už auto nemám dávno v záruce. Takže tam zajeť a nevymejšlej blbinyGrey píše:Jak rikam, radsi bych se vyhnul navsteve (autorizovaneho) servisu...

Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Tak doufam, ze vyreseno:
pres vikend jsem zjistil, ze mi zateka do auta (kompletne mokrej LP A-sloupek a z velke casti calouneni nad ridicem - nastesti po vysuseni zadne fleky). Navic na palubce byla videt zmrzla kapka a to nad vypinacem nadrze...
Jelikoz v 90% casu je auto v garazi, zjistil jsem to az ted.
Volal jsem do servisu (neToyota), kde mi pred rokem a 5 mesici menili celni sklo a v pohode vymenili na zaruku a jeste se omlouvali, co to slo. Pry bylo videt, ze v jednom miste nebylo lepidlo (mozna vzduchova bublina v lepidle nebo naneseno malo lepidla).
Tak doufam, ze je po problemu...
pres vikend jsem zjistil, ze mi zateka do auta (kompletne mokrej LP A-sloupek a z velke casti calouneni nad ridicem - nastesti po vysuseni zadne fleky). Navic na palubce byla videt zmrzla kapka a to nad vypinacem nadrze...
Jelikoz v 90% casu je auto v garazi, zjistil jsem to az ted.
Volal jsem do servisu (neToyota), kde mi pred rokem a 5 mesici menili celni sklo a v pohode vymenili na zaruku a jeste se omlouvali, co to slo. Pry bylo videt, ze v jednom miste nebylo lepidlo (mozna vzduchova bublina v lepidle nebo naneseno malo lepidla).
Tak doufam, ze je po problemu...