voda u rezervy
voda u rezervy
pánové objevila se mi voda v prostoru rezervy a trochu i na podlaze za řidičem. Vše jsem z auta vystěhoval včetně plastu v levém zadním rohu, prosvěcoval ve tmě podladu a koukal zhora a obráceně a nic jsem nenašel- díru kudy by to přitékalo a tak jsem v pasti . Nemáte obdobnou zkušenost či radu???? 

YARIS 1999 1.0, Yaris Verso 2000 1.3 Yaris 2001 1.0
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Možnosti:
1) Nezavřené okno
2) Špatné stěsnění kolem dveří
3) Netěsnost zadních světel ! - 99% případů zatékání.
4) Přerušená hadička k zadnímu ostřikovači
5) Ucpané odtokové kanálky od střešního okna v kombinaci se špatným těsněním (pouze v případě že máš střešní okno)
Zrovna minulý týden jsem řešil zatékání do Yaris I. Nakonec se ukázala malinká netěsnost u pravého zadního světla. Světlo bylo maličko sklouzlé (drží pouze na jedné matičce) a mezi těsněním a otvorem v karosérii pro výměnu žárovek se udělala asi 1mm mezera. Při větším dešti se dokázala vytvořit slušná louže.
1) Nezavřené okno
2) Špatné stěsnění kolem dveří
3) Netěsnost zadních světel ! - 99% případů zatékání.
4) Přerušená hadička k zadnímu ostřikovači
5) Ucpané odtokové kanálky od střešního okna v kombinaci se špatným těsněním (pouze v případě že máš střešní okno)

Zrovna minulý týden jsem řešil zatékání do Yaris I. Nakonec se ukázala malinká netěsnost u pravého zadního světla. Světlo bylo maličko sklouzlé (drží pouze na jedné matičce) a mezi těsněním a otvorem v karosérii pro výměnu žárovek se udělala asi 1mm mezera. Při větším dešti se dokázala vytvořit slušná louže.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001