Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak se dá trvale vypnout kontrolka servisního intervalu z palubního PC, vždy po nastartovaní naskočí kontrolka trojuhelníku a napís "Oilmaint reqd"...dá se to vypnout ovládáním na volantu, ale při dalším nastartovaní to zas naskočí, olej jsem měnil v tom intervalu už 2x, ale mino servis Toyota - mám Avensis combi T25 2,0D4-D 93kW, r.v. 2007. Moc dekuji. Jinak s autem naprostá spokojenost, za rok najeto 35.000km, při prumerné spotřebe 5,04l/100km
upozornění servisního intervalu - kontrolka
upozornění servisního intervalu - kontrolka
Toyota Avensis combi 2,0D-4D 93kw 2008
Toyota Corolla 1,4VVt-i r.v.2003
Re: upozornění servisního intervalu - kontrolka
Spotrebu máš vynikajúcu, to je podľa palubného pc alebo prepočítaná?avalance píše:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak se dá trvale vypnout kontrolka servisního intervalu z palubního PC, vždy po nastartovaní naskočí kontrolka trojuhelníku a napís "Oilmaint reqd"...dá se to vypnout ovládáním na volantu, ale při dalším nastartovaní to zas naskočí, olej jsem měnil v tom intervalu už 2x, ale mino servis Toyota - mám Avensis combi T25 2,0D4-D 93kW, r.v. 2007. Moc dekuji. Jinak s autem naprostá spokojenost, za rok najeto 35.000km, při prumerné spotřebe 5,04l/100km
Re: upozornění servisního intervalu - kontrolka
TondoS píše:Spotrebu máš vynikajúcu, to je podľa palubného pc alebo prepočítaná?avalance píše:Dobrý den,
přepočítaná dle skutečného tankování a zprumerovaná za cca 32.000km letošní nájezd
dík moc za ten návod, už je ten interval vypnutý
Toyota Avensis combi 2,0D-4D 93kw 2008