v-Checker V402 - sikovna osobna autodiagnostika

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
2L8
Člen Týmu

v-Checker V402 - sikovna osobna autodiagnostika

Příspěvek od 2L8 »

Abojte, potreboval by som poradit v kupe osobnej autodiagnostiky. Pytal som sa roznych ludi na znacky a nakoniec som nasiel Memoscan diagnostiku. Ale vraj je lepsi ten v-checker. Ma este v sucasnosti aktualizacie. Mna by zaujimalo, ci sa tato diagnostika da ponohodnotne pouzit na moju Ravku (rocnik 2004-2005) a zaroven by sa dala aj pouzit na bratovom fiate punto (rocnik myslim 2006) a este zaroven aj na seat albambru (2000). Pojde to s touto diagnostikou na vsetky tieto auta? Cena tejto diagnostiky je okolo 100 euro. Vie mi niekto poradit dobry obchod na kupu, pripadne aj manual? Dakujem velmi pekne.
klincek
Člen Týmu

Příspěvek od klincek »

Zdravím.
Nenapísal si či máš benzín alebo naftu. Dosť na tom záleží, lebo diesle tých ročníkov ešte nemali OBDll diagnostické rozhranie. Viem to lebo aj ja som s tým mal problém, aj keď tam OBD zásuvka je, ale používa iný protokol.
Ja som si kúpil tester hlavne na Japoncov typ: Maxidiag JP701 ten mi robí základnú diagnostiku, vypisuje chybové kody a vie ich aj mazať. Je použitelný aj na všetky iné OBD kompaktibilné vozidlá. Stál ma cez internet asi 190E. :idea:
2L8
Člen Týmu

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj, ano to som zabudol, je to diesel. :) A ten vyzera tak isto? Je aspon v cestine a kompatibilny aj s tymito autami?
klincek
Člen Týmu

Příspěvek od klincek »

Pozri toto:
http://www.giga-shop.com/sk/auto-prislu ... 43562.html
Ja som to uspešne vyskúšal na Fabii, Chevrolet Aveo, VW, Caddy.
Popis je v angličtine, ale to by nemal byť problem. :?
2L8
Člen Týmu

Příspěvek od 2L8 »

Ahoj, no iba ta Ravka je diesel, ostatne su benzin.
klincek
Člen Týmu

Příspěvek od klincek »

Tento funguje aj na diesle, ale nie všetky funkcie môžu byť dostupné na všetkých typoch. Čítanie a mazanie chýb motora by mali ísť na všetkých.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“