Zdravim vas chlapi. vedel by mi niekto nieco povedat o chybe P1220(timer control circuit malfunction). Mne to tak pripada ako keby mi skocil remen o jeden zub. Auto ma za studena nepravidelny chod dymi na modro dymi jak svina aj ked je teple a viac ako 2000 ot/min z neho nedostanem olej mi to nezere. TOYOTA Avensis r.v.98, 2.0 TD, motor 2CTE. Ďakujem.
je pravda ze rozvody su uz po limite asi 10 000km preto mito vychachadza ze to preskocilo lebo ked som ich kontroloval tak ten remen bolna moj vkus dost volny.
Tak cidlo na kluku som nasiel a je ok cidlo na vacku som nenasiel tak si myslim ze ta nieje. rozvody som kontroloval a su ok. Dal som zrobit vstreky lebo tri boli v riti a nic. Včera som na nej isiel isla max 70. Dnes sa ta svina sprava zase inak. Nastartuje v pohode ked jej chcem pridat tak zdochne. Som uz z nej jak sa hovori v p..i. Mam podozrenie na cerpadlo len neviem ci by som ho vobec nastartoval keby bolo zle. Da sa cerpadlo nejak sam doma skotrolovat alebo aj vycistit. Poradte co s tym alebo kde asi hladat chybu.
mohlo by byt spatne,ale ted uz ti to zadnou chybu nepise a ty rozvody si delal sam,vacka se stavi s rovinou hlavy a cerpadlo ma risku a klika tez,vubec neni problem to nastavit spatne
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
rozvody mi pozeral mechanik. ja som este skusal posunut cerpadlo o jeden zub dozadu ze by malo skorsi predzapal ale v tedy to vobec nechcelo chytit.Fakt neviem co sa tomu stalo. Chybu mi to vypisuje ale nie stale.no aj po jej zmazani ziadna zmena nebola. P1220 riadiaci obvod casovania nikto mi nevie povedat co to je alebo kde to je.