Příprava na zimu.
Příprava na zimu.
Tak jsem nahodil nové pneu a také si nechal nastříkat spodek(80050101 - ochranný antikorozní nástřik) a vystříkat dutiny(0892080 - nástřik dutin).
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Dělal mi to můj mechanik tady v Č. Budějovicích, dohromady to stálo(práce a materiál) 2500Kč(s DPH 3000). Bylo to i vč. odstrojení plastů na spodku(hl. jak jsou podběhy kol) a vyčištění tam(bývají tam nečistoty, listí, apod.).
Spotřeboval 6 náplní na ten nástřik spodku a 1 náplň na dutiny.
Říkal, že ten nástřik spodku by se měl dělat 1x za 3-4roky.
Ten spodek teď vypadá pěkně, nově. Ovšem nejde o to, jak to vypadá, ale aby to sloužilo svému účelu.
Spotřeboval 6 náplní na ten nástřik spodku a 1 náplň na dutiny.
Říkal, že ten nástřik spodku by se měl dělat 1x za 3-4roky.
Ten spodek teď vypadá pěkně, nově. Ovšem nejde o to, jak to vypadá, ale aby to sloužilo svému účelu.
Naposledy upravil(a) stani dne sob 27.10.2012, 23:24, celkem upraveno 1 x.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Takže je to tento mechanik a na nástřik použil hmotu U200UBS od firmy APP a na dutiny žlutý vosk Würth.
Výběr nástřiků je třeba také tady.
Výběr nástřiků je třeba také tady.
Naposledy upravil(a) stani dne ned 28.10.2012, 14:34, celkem upraveno 1 x.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Nesmí prý dva dni předtím pršet(sněžit), aby auto přijelo na ten nástřik se suchým spodkem.
Ale pokud ho máš špinavý, tak je dobře ho dopředu vystříkat. Já jsem zajel předtím na ruční myčku a zespodu to dobře vystříkal(a pak nechal samozřejmě vyschnout).
Ale pokud ho máš špinavý, tak je dobře ho dopředu vystříkat. Já jsem zajel předtím na ruční myčku a zespodu to dobře vystříkal(a pak nechal samozřejmě vyschnout).
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
dutinky
jo je to parada,kdyz jse clovek tomu venuje,dneska ty auta nejsou vubec osetreny,jen ty spoje, ktere jsou od fabriky vytmeleny ve spojich. setrej uz i na tom,ja delam na kazdem aute spodek gumoasfaltem.dutiny vsude.dvere,kapota,boky,lemy,vanicky a z venci ty limce co nejvice kvetou a na starsich vozech beru naferovku vazelinu na stetec.avensis 98 2000 brzdove trubky trpi pod tim plastem ve spojich,vse vypatlano aspon pro pocit,ze ta sul a voda matrosku odpor
manasek: tak tomu fandím, dobrá práce. 

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz