kontrolky TRC VSC a Motora
- julinkaa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
AVENSIS 2.2D-CAT 130kw 2005
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... er_id=4640
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... er_id=4640
Renovace DPF
Tak toto je bomba daleko víc mě to zaujalo než odstranění filtru. V úterý jedu do Rely v Ostravě tak se jich poptám zda mají na tuto firmu kontakt a pokud by to šlo tak si v Toyotě nechám DPF demontovat a poslat na regeneraci. Cena 8000,- za renovaci a záruka na 3 roky nebo 100 000 km je docela zárukou že to bude fungovat.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
Regenerace DPF
Tak jsem byl dnes v Rely ana Bohumínské v Ostravě. Závada P2002 takže regenerace DPF. Cena 3000 i s DPH. Práce:
1. Nový SW
2. Vyčištění EGR
3. 3x regenerace filtru
Perfektní přístup snaha vyřešit vše absolutní spokojenost.
1. Nový SW
2. Vyčištění EGR
3. 3x regenerace filtru
Perfektní přístup snaha vyřešit vše absolutní spokojenost.
Dle vyjádření technika mám trochu štěstí jelikož je to prý druhá generace DPF a ta prý je už lepší. Nicméně auto mám z německa a nevím jak s tím němčour jezdil ale EGR bylo čisté tak prý stačila regenerace. Jiank jak tu psal kolega asi bych šel pak cestou vyčištění a záruky na 3 roky
Přemýšlel jsem i o demontáži a jelikož muj Avik je Euro 4 tak bych nejspíše prošel.

Já mám D-CAT 2007, najeto 123.000 a v podstatě jsem nikdy ani nepozoroval výrazné kouření z výfuku, jak zde všichni popisují. Pravda je, že skoro denně jedu po dálnici aspoň 30 km. A před cca 2 lety jsem byl v Toyotě v rámci svolávačky na aktualizaci SW právě kvůli DPF. Sice na mě koukali jak na debila a ptali se, jak jsem na to přišel, ale nakonec to samozřejmě zdarma udělali.
Avensis 2007 D-CAT kombi
- CommonUser
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
___
Naposledy upravil(a) CommonUser dne stř 24.10.2012, 13:38, celkem upraveno 1 x.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
No, commone... nesouhlasim. Hladina oleje neni v toyote moc dobra nebo vubec neni.. Je tam na tlak, ale to uz muze byt dost pozde. Totez by se dalo rici i o chladici kapaline.
Asi jedina, ktera je hlidana "spolehlive" je brzdovka. Na druhou stranu, zase na servu neni snad ani jedna kontrolka.
Asi jedina, ktera je hlidana "spolehlive" je brzdovka. Na druhou stranu, zase na servu neni snad ani jedna kontrolka.
Back in Czech.
- extremehany
- Věčnej rejpal
CommonUser píše:extreme:
O to tu teraz vobec nejde.
Ale ked si uz nacal. Dnes mas senzoriku skoro vsade. Opticka prehliadka bezneho sofera (netechnika) ti prd pomoze.

Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Taky si dovolím nesouhlasit. Auto stejně jako kterýkoliv prostředek nebo zařízení vyžaduje aspoň základní údržbu. I ta moje předchozí Fábie 1.4. MPI chtěla olej, benzín a občas motlidbu popřípadě požádání o klidnou jízdu
Jak říká klasik "Simply clever - Škoda peněz"