Denní svícení pro T25 FL
Denní svícení pro T25 FL
Zakládám toto téma, aby bylo separátně pouze pro T25 FL.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Takže zatím jediné(zde v němčině), které jsou přímo pro T25 FL určené.
Tím mám na mysli takové, kde se nemusí zasahovat do karoserie nebo plastů.
Možnost objednat ve verzi kdy při zapnutí normálních světel tyto DRL zhasnou, anebo ve verzi kdy se o 50% ztlumí.
Posílají i do ČR.
Cena 114 EUR + 20 EUR poštovné(do ČR).
Tím mám na mysli takové, kde se nemusí zasahovat do karoserie nebo plastů.
Možnost objednat ve verzi kdy při zapnutí normálních světel tyto DRL zhasnou, anebo ve verzi kdy se o 50% ztlumí.
Posílají i do ČR.
Cena 114 EUR + 20 EUR poštovné(do ČR).
Naposledy upravil(a) stani dne úte 23.10.2012, 14:52, celkem upraveno 2 x.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Máš "zajímavé" názory, stejně jako podpis... 

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
1. Tato je informace pro všechny. Tedy ne, že bych já se tady chtěl chlubit něčím co si budu kupovat(jestli si je budu vůbec kupovat). Jistě necháš na každém(vč. mě), zda se pro koupi rozhodne či ne.
2. Pravděpodobně se jedná o jediné DRL pro T25 FL, kde není třeba žádných předělávání či zásahů. Tedy v přímém rozporu s tím o čem ty sám píšeš - "vrtání se v autě".
3. Tyto DRL bych si určitě nekupoval kvůli "image" či proti "nudě", ale proto, abych nemusel i ve dne zbytečně svítit hlavními(a všemi) světly.

2. Pravděpodobně se jedná o jediné DRL pro T25 FL, kde není třeba žádných předělávání či zásahů. Tedy v přímém rozporu s tím o čem ty sám píšeš - "vrtání se v autě".
3. Tyto DRL bych si určitě nekupoval kvůli "image" či proti "nudě", ale proto, abych nemusel i ve dne zbytečně svítit hlavními(a všemi) světly.

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
1. v pripade, ze to neriesis pre seba, ale pre vsetkych, doporucujem ti pokracovat v tejto teme
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=11593
2. nejaka praca tam bude - montaz, pripojenie na bateriu a na spinacku/poistky (ten automaticky system podla merania napatia nefunguje spolahlivo)
3. cize kvoli setreniu. tak si vyrataj sam navratnost investicie, uz som ti nieco naznacil...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=11593
2. nejaka praca tam bude - montaz, pripojenie na bateriu a na spinacku/poistky (ten automaticky system podla merania napatia nefunguje spolahlivo)
3. cize kvoli setreniu. tak si vyrataj sam navratnost investicie, uz som ti nieco naznacil...
ad1: Děkuji za doporučení.
Ale již v prvním příspěvku zcel jasně píši, že toto je separátní téma právě kvůli T25 FL verzi, ne tedy pro všechny ostatní verze Avensis(kde je to jinak).

stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ten prodejce v Německu určitě není jediný ... už před půl rokem (kdy jsem se o tohle zajímal), mi v Autostylu Trutnov nabídli denní světla výměnou za současné mlhovky ... ovšem těch se vzdát nehodlám 
Nakonec jsem to vyřešil jiným způsobem se zachováním všech současných světel a bez zásahu a řezání do nárazníku - přepínatelnou intenzitou mlhovek (o "legálnosti" tohohle řešení by se dalo pochybovat, ale to je stejné, jako u většiny dodělávaných LED světel ... a určitě tím nikoho neohrožuju).
..jinak souhlasím s tím, co napsal matus69

Nakonec jsem to vyřešil jiným způsobem se zachováním všech současných světel a bez zásahu a řezání do nárazníku - přepínatelnou intenzitou mlhovek (o "legálnosti" tohohle řešení by se dalo pochybovat, ale to je stejné, jako u většiny dodělávaných LED světel ... a určitě tím nikoho neohrožuju).
..jinak souhlasím s tím, co napsal matus69
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Ano vím, "průměrově pasujících" je víc, i nabídky u nás. Problém ale je, že ty držáky jsou jiné, a ne aby tam zapadly přesně jako u originálu.Xfield píše:Ten prodejce v Německu určitě není jediný ... už před půl rokem (kdy jsem se o tohle zajímal), mi v Autostylu Trutnov nabídli denní světla výměnou za současné mlhovky ...
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- waterford26
- Manager Týmu
Zasnem nad tymi bludmi co pise Matus. Matus hra prezidenta wikipedie a pritom co ho do toho, co si kto da na auto..pokial nema nic k teme tak nech zbytocne nepise bludy a omacky. Tema je jasne zadana aby sa nemiesali prispevky v sekcii led denne svietenie s tymi, co hladaju specificku nahradu na miesto hmloviek pre FL t25. Recicky typu, "za 114euro je to pridrahe a zbytocne alebo naco ti to je".. atd., si uz nechajte pre seba. Chalan chce poradit kde najde to co hlada, skusenosti, kvalita atd.. a nie mudrlantovanie o hovne. Take prispevky ma neskutocne vytacaju. Sorry ak som niekoho urazil ale fakt tu zbytocne par jedincov melie vkuse bludy.
Naposledy upravil(a) waterford26 dne úte 23.10.2012, 16:36, celkem upraveno 1 x.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

Denní svícení
No já to udělám úplně stejně,jako psal Xfield. A je to vyřešený. 

Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130 kW 2008
troska si sa rozculil, co nie je zdrave. Kazdopadne som si nevsimol ze "Chalan chce poradit kde najde to co hlada, skusenosti, kvalita atd.."waterford26 píše:Zasnem nad tymi bludmi co pise Matus. Matus hra prezidenta wikipedie a pritom co ho do toho, co si kto da na auto..pokial nema nic k teme tak nech zbytocne nepise bludy a omacky. Tema je jasne zadana aby sa nemiesali prispevky v sekcii led denne svietenie s tymi, co hladaju specificku nahradu na miesto hmloviek pre FL t25. Recicky typu, "za 114euro je to pridrahe a zbytocne alebo naco ti to je".. atd., si uz nechajte pre seba. Chalan chce poradit kde najde to co hlada, skusenosti, kvalita atd.. a nie mudrlantovanie o hovne. Take prispevky ma neskutocne vytacaju. Sorry ak som niekoho urazil ale fakt tu zbytocne par jedincov melie vkuse bludy.
tak som si dovolil poznamenat nieco o nevyhodnosti takehoto nakupu, kedze sam som rozmyslal ci pojdem do DRL alebo nie (rozmyslal som nad dimmerom pre vnutorne dialkove svetla)
mrzi ma to, ze sa ta to dotklo

- waterford26
- Manager Týmu