Rada s koupí avensisu
re
mazdu nechci,šestka se mi líbí dizajnově ale nechci.švagr ma mazdu 6 rv.2007 a dílenské zpracovaní je otřesné,muj ex avensis rv99 na tom byl stokrát líp co se týče interieru,to stejné v otcovem hyundai děs a hrůza.nejraději bych to is 250,vím že je menší ale to mě nevadí protože děcka už vyrostli takže na takové to nedělní ježdění mi bude stačit.
T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
- CommonUser
- Věčnej rejpal
matus69:
Poznas take, ze pre blbeho kazdy blby alebo trafena hus zagaga ?
Mudry sa uci na chybach druhych ...
Realne skusenosti si radsej odpustim, nie je to tovar za 200 Euro. Ale skusenosti s naftou mam priamo z TDI (200 tkm). A ty mas ake skusenosti s Valvematicom (max nieco malo s VVTi).
Ty si tiez tu len vytahoval aky je to paradny motor, kym som z teba nevytiahol, ze nudzaky ma aj DCAT a to v Lexe !
Paradoxne v tvojom pripade chapem vyber DCATu ako logicku volbu, ak je pravda to co si pisal (pamat mi este sluzi).
karlosCZ:
Problemy s 1,4 16V 75PS trochu poznam. 3 kusy kolegovia a vsetci podobne problemy (2x Fabia, 1x Polo). Problemy s lambdou a elektrikou skoro pri rovnakom priebehu km. To je ale nahoda. Tipujem, ze u teba dtto.
Sranda,ze nafta z LEXU uplne stiahnuta pre zapadne trhy a TTT zastavila vyvoj nafty pre strednu triedu.
No niekto si vie dat veci do suvislosti a niekto len obhajuje svoju volbu.
Benzinaci skor reaguju na otazku z fora, lebo nie je co riesit. A ak, tak za par supiek. Nato hned "naftaci" vytahuju infantilne poznamky, ze toto forum ma nulovu informacnu hodnotu.
Hlavne, ze naftu tu od novoty ma malo ludi, ale kopu hlavne ti, co kupili jazdenku a nemaju ani paru, co sa na motore robilo. Problemy s naftou majitelia radi zabudaju, pretoze im skace pred ocami spotreba a ten brutalny zatah.
Ja mam na nafte odjazdenych viac km ako na benzinoch, tak patrim ku komu ?
Poznas take, ze pre blbeho kazdy blby alebo trafena hus zagaga ?
Mudry sa uci na chybach druhych ...
Realne skusenosti si radsej odpustim, nie je to tovar za 200 Euro. Ale skusenosti s naftou mam priamo z TDI (200 tkm). A ty mas ake skusenosti s Valvematicom (max nieco malo s VVTi).
Ty si tiez tu len vytahoval aky je to paradny motor, kym som z teba nevytiahol, ze nudzaky ma aj DCAT a to v Lexe !
Paradoxne v tvojom pripade chapem vyber DCATu ako logicku volbu, ak je pravda to co si pisal (pamat mi este sluzi).
karlosCZ:
Problemy s 1,4 16V 75PS trochu poznam. 3 kusy kolegovia a vsetci podobne problemy (2x Fabia, 1x Polo). Problemy s lambdou a elektrikou skoro pri rovnakom priebehu km. To je ale nahoda. Tipujem, ze u teba dtto.
Sranda,ze nafta z LEXU uplne stiahnuta pre zapadne trhy a TTT zastavila vyvoj nafty pre strednu triedu.
No niekto si vie dat veci do suvislosti a niekto len obhajuje svoju volbu.
Benzinaci skor reaguju na otazku z fora, lebo nie je co riesit. A ak, tak za par supiek. Nato hned "naftaci" vytahuju infantilne poznamky, ze toto forum ma nulovu informacnu hodnotu.
Hlavne, ze naftu tu od novoty ma malo ludi, ale kopu hlavne ti, co kupili jazdenku a nemaju ani paru, co sa na motore robilo. Problemy s naftou majitelia radi zabudaju, pretoze im skace pred ocami spotreba a ten brutalny zatah.
Ja mam na nafte odjazdenych viac km ako na benzinoch, tak patrim ku komu ?

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Re: re
Pokud menší nevadí, tak běž do ISka.trca píše:mazdu nechci,šestka se mi líbí dizajnově ale nechci.švagr ma mazdu 6 rv.2007 a dílenské zpracovaní je otřesné,muj ex avensis rv99 na tom byl stokrát líp co se týče interieru,to stejné v otcovem hyundai děs a hrůza.nejraději bych to is 250,vím že je menší ale to mě nevadí protože děcka už vyrostli takže na takové to nedělní ježdění mi bude stačit.
Jak kde, ve Švýcarsku, Rakousku, Francii a dalších se IS200d a IS220d stále nabízí. Příští IS už bude bez dieselu, nahradí ho benzínový hybrid.CommonUser píše:Sranda,ze nafta z LEXU uplne stiahnuta pre zapadne trhy a TTT zastavila vyvoj nafty pre strednu triedu.
Vývoj dieselu je drahý a tak v rámci šetření přešla Toyota k tomu, že naftu bude kupovat od BMW. Stejně ji používá jen v Evropě.
CommonUser: O co Ti vlastně jde??? lidé si pořídí naftu protože míň žere a je výkonější -samozřejmě kde je větší výkon tam se věci dříve opotřebují i pneumatiky ale za ten požitek to stojí. a nebo si pořídíš benzín a budeš štastný taky ale v něčem jiném. Každý si vybral podle svého úvážení, své povahy a pokud se mu na autě něco pokazí tak si tady rádi poradíme. Já sem štastný s D-Catem protože často a rád předjíždím. Kočky mají jedno rčení: CHCEŠ LI JÍST RYBU, POČÍTEJ S KOSTMI. Ps: Podle mě Toyota umí všechno nejlépe i ty nafťáky a proto jsem si ji vybral a zůstanu u ní i nadále.
Avensis 2.2 D-cat
"protože často a rád předjíždím"
Jo, taky argument.
Jo, taky argument.

Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
- CommonUser
- Věčnej rejpal
mrazik:
Ja to viem a vedel som to skor ako ty na 100%.
Len ty nevidis, co som tym chcel povedat a to je DOVOD preco sa to udialo. Takze fakta neupravujem. Povedz nam ty, co to znamena zastavit vyvoj jednej celej vetvy, ake "dopady" sa ocakavaju ...
Alebo inak. Osvetli nam aspekty tohto rozhodnutia (preco ty sam to povazujes za vyborny napad ?!). Hmm ... mozno uvidis co som tym myslel.
Ja som nepisal, ze sa prestane predavat, ci montovat
Slovicka robia detaily.
EDIT:
Uzivatelske recenzie na dlhe zimne vecery z DE (http://www.autoplenum.de/Auto/TOYOTA/Avensis)
Ja to viem a vedel som to skor ako ty na 100%.

Len ty nevidis, co som tym chcel povedat a to je DOVOD preco sa to udialo. Takze fakta neupravujem. Povedz nam ty, co to znamena zastavit vyvoj jednej celej vetvy, ake "dopady" sa ocakavaju ...
Alebo inak. Osvetli nam aspekty tohto rozhodnutia (preco ty sam to povazujes za vyborny napad ?!). Hmm ... mozno uvidis co som tym myslel.
Ja som nepisal, ze sa prestane predavat, ci montovat

Slovicka robia detaily.
EDIT:
Uzivatelske recenzie na dlhe zimne vecery z DE (http://www.autoplenum.de/Auto/TOYOTA/Avensis)
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
v poho. akorat jsem rozsiril pole jeste o vectru a zpatky mondeo. je mi jasne, ze se neco pokazit muze. slo mi jen o to, ze jsem na tipcars cetl "odbornou recenzi", kde zrovna ten 2,2dcat docela hanili, tak mi slo o to jestli nebyli nejak zvlast poruchove napr. prave jako 2,0tdi u vw. jak rikam s benzinem nemam sebemensi problem jen kdyby byl k mani. ale to je ten sami problem prakticky u vsech aut krome snad fabii. na 50naftaku jeden benzin
-
- Věčnej rejpal
Nech si něco dotáhnout z DE, o něco víc připlatíš, ale budeš v klidu než za každou cenu něco koupit...Radši něco připlať, za ty nervy potom to určitě stojí !!!!!!!!!!kanniball píše:v poho. akorat jsem rozsiril pole jeste o vectru a zpatky mondeo. je mi jasne, ze se neco pokazit muze. slo mi jen o to, ze jsem na tipcars cetl "odbornou recenzi", kde zrovna ten 2,2dcat docela hanili, tak mi slo o to jestli nebyli nejak zvlast poruchove napr. prave jako 2,0tdi u vw. jak rikam s benzinem nemam sebemensi problem jen kdyby byl k mani. ale to je ten sami problem prakticky u vsech aut krome snad fabii. na 50naftaku jeden benzin
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006