20Km/h a škoda 12 000 Kč
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
20Km/h a škoda 12 000 Kč
Zdrávím Vás všechny, tak jsem cestoval z Přerova na Horní Bečvu (směr Valašské Meziřící. Staví tam najaký kruháč a je tam 30Km/h. Tak jsem zomalil a jel neco kolem20Km/h pač si to nechci rozbít. Předemnou kára říkám si dam si větší odstup kdyby náhou něco. Zničeho nic kde se vzala tu se vzala díra a co navíc, vedle díry hrbol (prostě kus silnice protlačené a vytlačené zároveň dolu i nahoru. No už nešlo nic udělat tak jsem ji přejel ozvala se bomba jako z děla, pěkně jsem to cítil pod nohama a pak jenom řev urvaného výfuku. No což následoval výlet za stavbyvedoucím a ten mi řekl, že stím nemá nic společného, a že si mam zajet na Policii .Tak jsem tam dojel a co mi neřekli. Važený pane, pokud chcete něco sepisovat, tak se připravte na pokutu za nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky. Tak jsem zadržel zlost a raději odjel. Hned v Pondělí jsem volal kdekam a nakonec se dozvěděl kdo za to nese odpověsdnost. Nasledoval další telefon a tam se mi ozval onen stavbyvedoucí se kterým jsem mluvil hned na místě. Nasledovalo par hezkych vět a přislíbíl, že to uhradí pojištovna. Jinak odhat Toyota servisu je neco kolem 12 000 Kč. Tak snad se z toho nevyvlěčou. 

Naposledy upravil(a) dr.knedlo dne pon 25.09.2006, 09:49, celkem upraveno 1 x.
Corolla E12 1,6 16V 3ZZ-FE 81Kw 2002
Corolla E10 1,6 16V 4A-FE 84Kw 1996
Corolla E9 1,3 12V 2E-E 55Kw 1989 - RIP 2019
Corolla E9 1,6 16V 4A-FE 77kw 1990 - RIP 2019
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem taky jel po Hodonine normalne 50kou, vyhybam se protijedoucimu autu a naraz slupka jak svina. Nikde zadna znacka. Nic se v podstate nestalo, akorat po ceste zpet po dalnici jsem zjistil, ze se mne klepe volant jak osika pri vyssi rychlosti.
Pomohla vymena prednich a zadnich kol mezi sebou a je to OK, ale to znamena, ze jedno kolo je krivy
Po druhe kdyz jsem tam jel, tak sem si daval pozor a zjistil, ze tam je kanal (trochu vystouplej) a pred nim propadla silnic, takze tam 15-20cm "schod". A vubec to neni videt...
Ani nevim jestli si muzu nekde stezovat pripadne po nekom neco pozadovat, ale myslim, ze stezi bych neco dostal v nasi bananove republice
PS: myslim, ze kdybych mel litaky s nizsim profilem tak to bude horsi, prece jenom guma (175/70/14) to musela dost spolknout
Pomohla vymena prednich a zadnich kol mezi sebou a je to OK, ale to znamena, ze jedno kolo je krivy

Po druhe kdyz jsem tam jel, tak sem si daval pozor a zjistil, ze tam je kanal (trochu vystouplej) a pred nim propadla silnic, takze tam 15-20cm "schod". A vubec to neni videt...
Ani nevim jestli si muzu nekde stezovat pripadne po nekom neco pozadovat, ale myslim, ze stezi bych neco dostal v nasi bananove republice

PS: myslim, ze kdybych mel litaky s nizsim profilem tak to bude horsi, prece jenom guma (175/70/14) to musela dost spolknout
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jasny 3 lidi v aute + delinici firmy i ten stavbyvedouci, ale stema ja nepocitam jenom lidi v aute muzu pouzit.ombre píše:Máš nafoceno nebo svědky?
Podle mě máš jen prasklou kostru na pneumatice.wong píše:Ja jsem taky jel po Hodonine normalne 50kou, vyhybam se protijedoucimu autu a naraz slupka jak svina. Nikde zadna znacka. Nic se v podstate nestalo, akorat po ceste zpet po dalnici jsem zjistil, ze se mne klepe volant jak osika pri vyssi rychlosti.
Celica 4WD turbo 5.gen
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a muzu to nejak poznat na pohled?saus píše:Podle mě máš jen prasklou kostru na pneumatice.wong píše:Ja jsem taky jel po Hodonine normalne 50kou, vyhybam se protijedoucimu autu a naraz slupka jak svina. Nikde zadna znacka. Nic se v podstate nestalo, akorat po ceste zpet po dalnici jsem zjistil, ze se mne klepe volant jak osika pri vyssi rychlosti.
az budu prezouvat na zimaky, tak to muzu zkusit zase prehodit a uvidim...
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Prasklý kord poznáš při osahání prázdné pneu.Ale když mne praskl kord v gume,tak s ní nešlo absolutně vůbec jezdit...byla na vyhození.Leda že by ta prasklina byla maláwong píše:a muzu to nejak poznat na pohled?saus píše:Podle mě máš jen prasklou kostru na pneumatice.wong píše:Ja jsem taky jel po Hodonine normalne 50kou, vyhybam se protijedoucimu autu a naraz slupka jak svina. Nikde zadna znacka. Nic se v podstate nestalo, akorat po ceste zpet po dalnici jsem zjistil, ze se mne klepe volant jak osika pri vyssi rychlosti.
az budu prezouvat na zimaky, tak to muzu zkusit zase prehodit a uvidim...

Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díííky, před Valmezem, teď už je to tam skoro dodělanékonik píše:No tak to gratuluji a na jakém kruháči to bylo ve valmezu nebo ještě před ním?

Re: 20Km/h a škoda 12 000 Kč
na ty policajty bych si stěžoval, tohle je vyloženě zneužívání toho, že jsou lidé neznalí v právních otázkách (sorry, nic zlého tím nemyslím), aby nemuseli nic dělat. samozřejmě, žádný přestupek jste nespáchal, zcela totiž chybí zavinění. na vaší straně pochopitelně nebyla žádná nedbalost, pokud byste měl něco takového předpokládat, musel byste jezdit všude maximálně 5 km/h.dr.knedlo píše:Zdrávím Vás všechny, tak jsem cestoval z Přerova na Horní Bečvu (směr Valašské Meziřící. Staví tam najaký kruháč a je tam 30Km/h. Tak jsem zomalil a jel neco kolem20Km/h pač si to nechci rozbít. Předemnou kára říkám si dam si větší odstup kdyby náhou něco. Zničeho nic kde se vzala tu se vzala díra a co navíc, vedle díry hrbol (prostě kus silnice protlačené a vytlačené zároveň dolu i nahoru. No už nešlo nic udělat tak jsem ji přejel ozvala se bomba jako z děla, pěkně jsem to cítil pod nohama a pak jenom řev urvaného výfuku. No což následoval výlet za stavbyvedoucím a ten mi řekl, že stím nemá nic společného, a že si mam zajet na Policii .Tak jsem tam dojel a co mi neřekli. Važený pane, pokud chcete něco sepisovat, tak se připravte na pokutu za nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky. Tak jsem zadržel zlost a raději odjel. Hned v Pondělí jsem volal kdekam a nakonec se dozvěděl kdo za to nese odpověsdnost. Nasledoval další telefon a tam se mi ozval onen stavbyvedoucí se kterým jsem mluvil hned na místě. Nasledovalo par hezkych vět a přislíbíl, že to uhradí pojištovna. Jinak odhat Toyota servisu je neco kolem 12 000 Kč. Tak snad se z toho nevyvlěčou.
vina je jednoznačně na správci komunikace, po kterém bych šel tvrdě, žaloba a klidně i trestní oznámení - pokud jde o normální silnici připadá v úvahu obecné ohrožení z nedbalosti.
- dr.knedlo
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20Km/h a škoda 12 000 Kč
Jj uz to tak bude, ti poldove me pekne vytocili, ale co pomuze si stezovat?? Ne.... Hlavni je ze prachy jsem dostal, a vec je vyresena...
pozn. Policajty si platim z dani aby mi slouzili a na podkopavali nohy, ale stim tady nikdo nic neudela, a jednotliive uz vubec ne
pozn. Policajty si platim z dani aby mi slouzili a na podkopavali nohy, ale stim tady nikdo nic neudela, a jednotliive uz vubec ne
pivko píše:na ty policajty bych si stěžoval, tohle je vyloženě zneužívání toho, že jsou lidé neznalí v právních otázkách (sorry, nic zlého tím nemyslím), aby nemuseli nic dělat. samozřejmě, žádný přestupek jste nespáchal, zcela totiž chybí zavinění. na vaší straně pochopitelně nebyla žádná nedbalost, pokud byste měl něco takového předpokládat, musel byste jezdit všude maximálně 5 km/h.dr.knedlo píše:Zdrávím Vás všechny, tak jsem cestoval z Přerova na Horní Bečvu (směr Valašské Meziřící. Staví tam najaký kruháč a je tam 30Km/h. Tak jsem zomalil a jel neco kolem20Km/h pač si to nechci rozbít. Předemnou kára říkám si dam si větší odstup kdyby náhou něco. Zničeho nic kde se vzala tu se vzala díra a co navíc, vedle díry hrbol (prostě kus silnice protlačené a vytlačené zároveň dolu i nahoru. No už nešlo nic udělat tak jsem ji přejel ozvala se bomba jako z děla, pěkně jsem to cítil pod nohama a pak jenom řev urvaného výfuku. No což následoval výlet za stavbyvedoucím a ten mi řekl, že stím nemá nic společného, a že si mam zajet na Policii .Tak jsem tam dojel a co mi neřekli. Važený pane, pokud chcete něco sepisovat, tak se připravte na pokutu za nepřizpůsobení rychlosti stavu vozovky. Tak jsem zadržel zlost a raději odjel. Hned v Pondělí jsem volal kdekam a nakonec se dozvěděl kdo za to nese odpověsdnost. Nasledoval další telefon a tam se mi ozval onen stavbyvedoucí se kterým jsem mluvil hned na místě. Nasledovalo par hezkych vět a přislíbíl, že to uhradí pojištovna. Jinak odhat Toyota servisu je neco kolem 12 000 Kč. Tak snad se z toho nevyvlěčou.
vina je jednoznačně na správci komunikace, po kterém bych šel tvrdě, žaloba a klidně i trestní oznámení - pokud jde o normální silnici připadá v úvahu obecné ohrožení z nedbalosti.