. Já v Plzni budu až zítra tak to nestíhám
. Já v Plzni budu až zítra tak to nestíhám  Bude chodit po Albertu od 5 do 6 hodin odpoledne. Našla by se tu nějaká dobrá duše?
 Bude chodit po Albertu od 5 do 6 hodin odpoledne. Našla by se tu nějaká dobrá duše? . Já v Plzni budu až zítra tak to nestíhám
. Já v Plzni budu až zítra tak to nestíhám  Bude chodit po Albertu od 5 do 6 hodin odpoledne. Našla by se tu nějaká dobrá duše?
 Bude chodit po Albertu od 5 do 6 hodin odpoledne. Našla by se tu nějaká dobrá duše?No prej jo.Luke_Luke píše:Ja jsem z opacneho konce Republiky, tak se nemusis bat, ale zajima mne, co to je za akci, to jako kdo tam rekne to magicke zarikavadlo, dostane cenu v radu tisicu Kc?
 Bys mi pro to zafrčel na motokaře, ne?
 Bys mi pro to zafrčel na motokaře, ne? 

Všechny náklady samozřejmě zaplatím.Chtěli byste pětilitrový soudek Jameson whiskey i s náplní? ,-) Od zítra se bude v Albert hypermarketech objevovat naše posádka, která vám za zakoupenou láhev přidá i soudek. Sledujte náš FB a zjistěte každý den, kde se zrovna nacházíme! Pokud však chcete raději karton whiskey a skvělou tašku, nalaďte zítra ráno Evropu 2 a odpovězte na otázku, která bude znít: Jaký den a co slaví značka Jameson po celém světe v březnu?
Ano, mají to tak psané na webu. Po zakoupení musíš najít od 5 - 6 v tom obchodě tu hlídku. Jestli to bude v Ově něbo Olomouci tak si zajedu snad i sámLuke_Luke píše:No zafrcim tam klidne i Aurisem
Ale takze, jestli rozumim spravne, tak za 1l Jamesona dostanu 5l bonus v urcity okamzik
No sice piju Havanu radeji, ale tohle zni dobre
 jsem z Brutálu, takže na obě strany to mám po 70km
 jsem z Brutálu, takže na obě strany to mám po 70km  Já taky piju spíš metanolový mix tuzemáku, ale do domácího baru se hodí cokoliv.
 Já taky piju spíš metanolový mix tuzemáku, ale do domácího baru se hodí cokoliv.To jako že jsou tam hodinu a pokud do hodiny nedají 5kusu, tak tam jsou déle. Je to ale jen moje myšlenka.4. Výhry, určení výherců
Určení výherců:
Každý den vyhraje cenu minimálně 5 soutěžících