Neprodám,neprodám a ještě jednou NEPRODÁMstani píše:....Jestli ne, pak bude v budoucnu o ojeté T27 rvačka.

.....jo o oleji za 450,- bez daně vím svoje

Neprodám,neprodám a ještě jednou NEPRODÁMstani píše:....Jestli ne, pak bude v budoucnu o ojeté T27 rvačka.
Tu ide v orig. servisoch olej po 20 Euro u TTT (sudovy castrol 0W-30), Skoda, Mazda, Subaru cca 25-30.mrazik píše:Tak v pruhonicich je litr oleje za 300![]()
Ja vcera prohlidka pri 105 tKm a cena za prohlidku 600 Kč, coz mi prijde dobry.
u mě nic, byl jsem na 45tkm, taky jsem moc nepochopil smysl těch malých prohlídek, ztráta peněz a času.CommonUser píše:mrazik:
Otazkou len zostava, ci to za tych 600 stalo (+zabity cas).
U koho prosim te v Kralupech ?Romeo píše:No já s rolkou jsem to potom řešil u známého v Kralupech. Servis po 15000 mě nakonec s výměnami a prací vyšel na cca 2000. Takže příště už jedu k němu. V ústí mi alespoň promazali při servise panty a podobně. Tady se nestalo nic, jen udělali 27 úkonů a každý za 90,-
Petr KukačkaAlbi píše:U koho prosim te v Kralupech ?Romeo píše:No já s rolkou jsem to potom řešil u známého v Kralupech. Servis po 15000 mě nakonec s výměnami a prací vyšel na cca 2000. Takže příště už jedu k němu. V ústí mi alespoň promazali při servise panty a podobně. Tady se nestalo nic, jen udělali 27 úkonů a každý za 90,-
olejový.CommonUser píše:4 filtre ? (palivovy, vzduchovy, kabinovy a ? hadam nie DPF ?)krosmen píše:dnes jsem dělal servis D-Catu a výměna všech čtyř filtrů....cena celkem 4814.-