Nezpomaluj, stále chvatej, hoň každou vteřinu a stále se nervuj při předjíždění, nevyrovnanej,.....KarlosCZ píše:myslis zestarnul a zpomalil?
No to je obrázek, snad už to stačí.

přesně tohle jsem měl na mysli ,když jsem nadhazoval,jak se s tím 1,8 popere. Ale strašně záleží na indivduálních podmínkách. Předjíždět víc jak 3 auta si dovolím na motorce, s autem ani náhodou. Což o to,když je člověk na první pozici za lodualem,tak to ještě dám, ale když jste v pořadníku ta. na 8. místě a dál, člověk nic nenadělá. Hlavně mě irituje,jak se za takovým loudou všichni vlečou,místo aby ho předjeli a my v pořadníku se tak posunuli do lepší pozice. Musím ale zkonstatovat, že takový kamion v rovinatém terénu zrovna brzdou provozu nebývá zvláště ty s polskou spz. Kloboučníci se nezapřou a dle mého názoru po 75 letech by asi lidi neměli řídt případně jezdit po silnicích 1. třídy a výše.m5t píše:Karlosi s tím předjížděním je to kolikrát jinak, stačí třeba kamion nebo jiný loudal, za ním další co na to nemá koule a ostatní se vrší za ním,protože čekají že ten vepředu začne předjíždět a oni se pak přidají,pracovně tomu říkám "všichni spolem za tím prvním volem", .
Roman Jašek píše:Kurňa, už něco kup, už mně to nebaví číst toto vlákno