co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- David - Celica 4g
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Doklady
Kamarádovi přebývají doma papíry na celicu ST 162, 2,0 16V rok 86, bílá barva. TK je už propadlá, emise jsou platné. Cena 2000 Kč. Tel.: 723 231 626
Toyota Celica 2.0 16V GT 4. generace
Prodám veškeré díly na Celicu ST182 2.0. Auto nebylo bourané, bez koroze, barva červená. Pár věcí, které by vás mohly zajímat:
Motor mám vymontovaný kompletně s převodovkou, startérem, servem, veškeré hadičky pouze odpojené, kompletní elektrika zůstala na motoru. Než jsem ho vyndal běžel velice pěkně. Prodám pouze jako komplet (možno bez převodovky), stačí usadit, připojit pár hadiček a drátů a jet.
Veškeré díly z předku, mrkačky, kapota, blatníky (řidičovo trochu horší, bez koroze, ale dole kde se napojuje na práh trochu pomuchlaný), nárazník, podběhy, příčku atd. Upřednostním toho, kdo vezme kompletní předek.
Pěkný zachovalý interiér, nepotrhané sedačky. Bohužel nejsou kožené, ale je to ten novější tmavě šedý typ s červeno-modrým vzorem.
Zadní vrata s křídlem (možno zvlášť), zadní světla, nárazník, plech nad nárazníkem, plast pod značku.
Svody, pěkný střední díl výfuku a zánovní koncový díl (originál Toyota).
Veškeré díly z podvozku a vše co je v motorovém prostoru okolo motoru, jednotka ABS + příslušné trubičky, brzdový, spojkový válec atd.
Jediné co je poškozené jsou dveře, oboje promáčklé, ale bez koroze. Možno prodat zvlášt centrál, elektriku na okna a tapicírunky (spolu se sedačkama a křídlem zajímavý "pack" pro majitele 1.6-tek
).
Zkrátka celá Celica bez skeletu karoserie.
Motor mám vymontovaný kompletně s převodovkou, startérem, servem, veškeré hadičky pouze odpojené, kompletní elektrika zůstala na motoru. Než jsem ho vyndal běžel velice pěkně. Prodám pouze jako komplet (možno bez převodovky), stačí usadit, připojit pár hadiček a drátů a jet.
Veškeré díly z předku, mrkačky, kapota, blatníky (řidičovo trochu horší, bez koroze, ale dole kde se napojuje na práh trochu pomuchlaný), nárazník, podběhy, příčku atd. Upřednostním toho, kdo vezme kompletní předek.
Pěkný zachovalý interiér, nepotrhané sedačky. Bohužel nejsou kožené, ale je to ten novější tmavě šedý typ s červeno-modrým vzorem.
Zadní vrata s křídlem (možno zvlášť), zadní světla, nárazník, plech nad nárazníkem, plast pod značku.
Svody, pěkný střední díl výfuku a zánovní koncový díl (originál Toyota).
Veškeré díly z podvozku a vše co je v motorovém prostoru okolo motoru, jednotka ABS + příslušné trubičky, brzdový, spojkový válec atd.
Jediné co je poškozené jsou dveře, oboje promáčklé, ale bez koroze. Možno prodat zvlášt centrál, elektriku na okna a tapicírunky (spolu se sedačkama a křídlem zajímavý "pack" pro majitele 1.6-tek

Zkrátka celá Celica bez skeletu karoserie.
-
- Člen Týmu
Kapota
Mám doma navíc jednu kapotu na Celicu Turbo 4WD, dávám si tam jinou, tak jí přenechám za rozumný peníz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
shit happens
communication error
Naposledy upravil(a) micron dne sob 21.10.2006, 21:12, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- ALIEN
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapota
Barva? Cena?Pavel Vlček píše:Mám doma navíc jednu kapotu na Celicu Turbo 4WD, dávám si tam jinou, tak jí přenechám za rozumný peníz
-
- Člen Týmu
Kapota
Ta kapota je černé barvy a je vyfocena někde na servru, mám tu černou Celicu rally a byl jsem na posledním srazu v Příbrami na letišti Dlouhá Lhota
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapota
potřebuju por kámošku nafotit ten cumák a kapotu, bylo by to možné?Pavel Vlček píše:Ta kapota je černé barvy a je vyfocena někde na servru, mám tu černou Celicu rally a byl jsem na posledním srazu v Příbrami na letišti Dlouhá Lhota
-
- Člen Týmu