Diagnostika pro T25
caute chalani, kupili ste si niekto tuto diagnostiku?Thomasis píše:aj ja by som mal záujem o takú diagnostiku. Čo všetko tam ukazuje ? či len hodnoty čidiel ? Nedá sa tam nastavovať nejaké veci ?
A nebude pasovať aj toto http://www.ebay.com/itm/V1-4-ELM327-OBD ... 792wt_1270
Lebo bluetoot nemáttak by som to picol do notebooku
lebo ja ano a teraz som to po polroku chcel vyskusat, tak som to vlozil do notebooku a aj po nastaveni spravneho COM portu mi to pride, ze zariadenie nechce komunikovat s notebookom. Alebo je to normalne, ked to nie je pripojene k autu?

Zdar, tak se snazim z toho pochopit, ktera z OBDII mi bude fungovat s mym Avensisem.
nasel jsem jeden typ V1.5 ELM327 OBDII OBD2 Bluetooth Auto Car Diagnostic Interface Scanner
a jeste jeden typ V1.4 ELM327 Bluetooth V1.5 OBD2 OBDII Interface Auto Diagnostic Scanner
Vypadaji uplne stejne, tak nevim, zda je to tim ze je to novejsi a starsi verze, nebo nektere nefunguji s Toytotou Avensis, pac to nemaji v popisu.
Predpokladam ze konektory jsou standartni.
Pokud sem muzete dat link na neco overeneho, budu rad
Diky
nasel jsem jeden typ V1.5 ELM327 OBDII OBD2 Bluetooth Auto Car Diagnostic Interface Scanner
a jeste jeden typ V1.4 ELM327 Bluetooth V1.5 OBD2 OBDII Interface Auto Diagnostic Scanner
Vypadaji uplne stejne, tak nevim, zda je to tim ze je to novejsi a starsi verze, nebo nektere nefunguji s Toytotou Avensis, pac to nemaji v popisu.
Predpokladam ze konektory jsou standartni.
Pokud sem muzete dat link na neco overeneho, budu rad
Diky
Naposledy upravil(a) Albi dne úte 02.10.2012, 16:18, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis Combi 2.0 D-4D 93kW 2007
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
tondaka
- Člen Týmu
Koukám, že všichni preferujete univerzální diagnostiky, ale co takhle jenom na toyoty, jsme přece na TOYOTA-FORUM.
Takže, když v google zadáte VCI FOR TOYOTA TIS Techstream, tak vám vypadne celkem slušná, pro domácý účely až nadstandantní diagnostika, která umí živé data i dokonce sporadické závady.
A tohle mám já a nemá to chybu:
http://www.uobd2.com/wholesale/mini-vci ... -2442.html
Takže, když v google zadáte VCI FOR TOYOTA TIS Techstream, tak vám vypadne celkem slušná, pro domácý účely až nadstandantní diagnostika, která umí živé data i dokonce sporadické závady.
A tohle mám já a nemá to chybu:
http://www.uobd2.com/wholesale/mini-vci ... -2442.html
Tonda
...........................................
Toyota avensis verso,D4D, r.v.2002 a hafo km, motor 50 000 km
Toyota carinaE,5dv,1.6,16V,r.v.1995 a -- : --
...........................................
Toyota avensis verso,D4D, r.v.2002 a hafo km, motor 50 000 km
Toyota carinaE,5dv,1.6,16V,r.v.1995 a -- : --