GPS Navigace
- Milan
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ten TOmTOm One je kolem 10táců.A ne každej využije PDA.Nehledně na velikost obrazovky.A třeba to moje Mio má veškerý doplňky v základu,včetně držáku na kolo.Když sem počítal na kolik takový doplňky vyjdou ta sem se s PDA dostal na cenu vyšší než sem za to dal já.No ale jak řikám proti gustu ........Kdo využije PDA a nepotřebuje ty věci okolo tak ať do něj de
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zajímalo by mě jak je to s tou PDA+GPS, nějak se v tom neorientuju
s jakou přesností to navede na adresu nebo podle čeho se to vlastně řídí?
potřebuju do auta nějakou extérní anténu nebo si to vystačí samo?
jak se dají řešit mapy celá ČR + větší města (Praha, Brno, Ostrava), Vídeň a HR??
a taky za kolik se dá taková věcička sehnat + ty mapy, tak aby to bylo použitelný???...popř. co mi doporučíte?...ať nekoupím nějakou mrchu
Co takhle Acer n35 GPS??
jak se dají řešit mapy celá ČR + větší města (Praha, Brno, Ostrava), Vídeň a HR??
a taky za kolik se dá taková věcička sehnat + ty mapy, tak aby to bylo použitelný???...popř. co mi doporučíte?...ať nekoupím nějakou mrchu
Co takhle Acer n35 GPS??
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Řídí se to přeci podle satelitů(družice) je jich asi 24.Gongush píše:zajímalo by mě jak je to s tou PDA+GPS, nějak se v tom neorientuju
Co takhle Acer n35 GPS??
Přesnost je 3-15 metrů.
Rozhodně bych nekupoval žádný výrobek od firmy Acer.Jsou to vyloženě nejobyčejnější výrobky-shity.Zkusil bych třeba Asus http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1&
http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1&
nebo Fujitsu Siemens http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1&
cena bude mozna i nekde lepsi. .Samozřejmě že anténa není potřeba, a mapy se dají stáhnout z netu(přes DC nebo torrent)jakákoliv, jen to chce trochu trpělivost.
Jen tak:jeste jsem nasel toho Asuse levneji zde
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38030
asi si taky udelam na vanoce radost
Naposledy upravil(a) Palos dne ned 10.09.2006, 14:45, celkem upraveno 2 x.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
je to asi blbý,ale mám problém s TomTomem...mám několik verzí a nějak nechcou se nechat nainstalovat, tak jestli máte někdo nějakou použitelnou verzi tak mi dejte pls vědět dík
momentálně se pokouším rozjed Destinator tak uvidím co to udělá
momentálně se pokouším rozjed Destinator tak uvidím co to udělá
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak se mi dneska (vlastně už včera) konečně podařilo překecat iGO (navigační soft) k činnosti...TomTom se nenechal ani nainstalovat
s iGO sem dneska jezdil aj u nás po dědině (cca 3000 obyv.)...a vypadá to jako dost podrobný
schválně sem jel jinak než mi nabídl cestu, no a hned na první křižovatce byla trasa přepočítána...ale větší "městský test" bych chtěl provést zítra...tak se nechám překvapit jak bude stíhat městský ruch
s iGO sem dneska jezdil aj u nás po dědině (cca 3000 obyv.)...a vypadá to jako dost podrobný
schválně sem jel jinak než mi nabídl cestu, no a hned na první křižovatce byla trasa přepočítána...ale větší "městský test" bych chtěl provést zítra...tak se nechám překvapit jak bude stíhat městský ruch
- Honza
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Bude v pohodě ja ho měl pul roku ve služebnim autě a žadnej problem ted tam misto TOM TOMa mam IGO a taky spokojenost.IGO je o to lepší že na kartě mam asi 10 státu což u TOM TOMa nešlo.Šef mě koupil ACER35 a maka mě jak o život žadnej problem snim namam a když vezmu že ho koupil za 6000kč tak to je navigace skoro zadara. Zatim se nestalo že bych někde bloudi a to jezdím po evropě.
Carina E 1,6 95r.v 85kw
- Gongush
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem teď dorazil domů z Prahy... celou cestu sem nechal zapnutou navigaci (iGo 2006 Europe) at vím co to dělá, za celou cestu (770km) se neobjevila žádná větší chyba... jen při cestě na západ mi to v Hranicích na kruháči ukazovalo exit 2 ale hlasová navigace mě hnala na exit 3
jinak se občas stane že se "zapomene" o pár metrů pozadu...ale za chvilku zas ukazuje tak jak má...nejde se sice na něj 100% spolehnout, ale jinak to je skvělěj pomocník pro cesty do neznámých měst... vůbec nelituju těch investovaných financí
jinak se občas stane že se "zapomene" o pár metrů pozadu...ale za chvilku zas ukazuje tak jak má...nejde se sice na něj 100% spolehnout, ale jinak to je skvělěj pomocník pro cesty do neznámých měst... vůbec nelituju těch investovaných financí