Problem zo startom, bude to bateria?
Tak jsem se radoval předčasně, není to jen baterka 
Mně se to na baterku původně moc nezdálo, bo starter neměl ani snahu protočit. Ale pro jistotu jsem použil kabely a ono to chytlo. Zajel jsem tedy pro novou baterku (60Ah) a chytlo to zase bez problémů. Ovšem druhý den sednu a zase ani neprotočilo. Připojil jsem přes kabely - nic. Vytáhl a dobil baterku - nic. Ani ťuk. Ještě zkusím zkontrolovat pojistky ale když to nešlo/šl,o/nešlo tak to bude něco záludnějšího.
Na kolik přijde nový startér?

Mně se to na baterku původně moc nezdálo, bo starter neměl ani snahu protočit. Ale pro jistotu jsem použil kabely a ono to chytlo. Zajel jsem tedy pro novou baterku (60Ah) a chytlo to zase bez problémů. Ovšem druhý den sednu a zase ani neprotočilo. Připojil jsem přes kabely - nic. Vytáhl a dobil baterku - nic. Ani ťuk. Ještě zkusím zkontrolovat pojistky ale když to nešlo/šl,o/nešlo tak to bude něco záludnějšího.
Toyota Avensis 2.0 VVT-i 1AZ-FSE 06 sedan
Pojistky to nebudou, starter nech repasovat, treba u Vachty (http://aesvachta.vachta.cz/).
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

-
- Věčnej rejpal
Přesně tak, jak už jsem tady psal o několik příspěvků výše....Je to startérem...Uhlíky v prdeli......Nech to repasovat, jak tady píše kolega a já psal už před tím....Cena by měla být něco mezi 2 500 - 3 500,- jsou už to nějaký peníze, ale zase máš komplet "novej vnitřek" startéru a máš klid....Když pojedu příští rok do Chorválu, nechám si to taky zrepasovat a na nějakej ten rok budu mít klid....Toto se stat 1 000 km od bydliště není žádná prdel...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Amper77 píše:Tak jsem se radoval předčasně, není to jen baterka
při kolika km se ti to stalo?