OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
Nikdo z vás na tom nemůže být tak špatně jako jeden taxikář u nas v brně..
Ten jezdí jen a jen na mlhovky, protože xenony používá jako parkovačky ... je to škoda, tak krásnej vůz a on je hloupej, když jezdí v noci.. potkávám ho snad denně, ale nikde sem ho nezastihl stát, abych mu dal byť jen odkaz na tohle fórum... Asi o něm neví...
Kdyby ho někdo viděl. tak mu to snad řekněte.. Má stříbrný kombik s Spz 9876 na konci..
Ten jezdí jen a jen na mlhovky, protože xenony používá jako parkovačky ... je to škoda, tak krásnej vůz a on je hloupej, když jezdí v noci.. potkávám ho snad denně, ale nikde sem ho nezastihl stát, abych mu dal byť jen odkaz na tohle fórum... Asi o něm neví...
Kdyby ho někdo viděl. tak mu to snad řekněte.. Má stříbrný kombik s Spz 9876 na konci..
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Dochází mi trpělivost s xenony. V listopadu 2009 jsem je nechal u Jacka opravit, teď už se zase bojím jezdit za tmy. Měnili jste někdo originál xenonové světlomety za obyčejná žárovkové? Je to vůbec možné? Na netu se dá sehnat světlomet TYC i za 1600Kč/kus. Přijde mi to podstatně efektivnější varianta, než dávat ty samé peníze za neúčinné repase. Předpokládám že automatické nastavení sklonu dle zatížení auta by mohlo fungovat i pro žárovková světla. Předpokládám že rozměry světlometu budou stejné, základna světlometu vypadá že je univerzální pro Xenony i pro žárovky. Konektory pro připojení vypadají taky stejně.
Díky
Díky
Avensis Combi 2.0 Benzin 01/2004
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Svietis xenonami aj cez den, alebo mas denne svietenie? Po necelych troch rokoch to nie je nic moc extra vydrz...renardek píše:Dochází mi trpělivost s xenony. V listopadu 2009 jsem je nechal u Jacka opravit, teď už se zase bojím jezdit za tmy. Měnili jste někdo originál xenonové světlomety za obyčejná žárovkové? Je to vůbec možné? Na netu se dá sehnat světlomet TYC i za 1600Kč/kus. Přijde mi to podstatně efektivnější varianta, než dávat ty samé peníze za neúčinné repase. Předpokládám že automatické nastavení sklonu dle zatížení auta by mohlo fungovat i pro žárovková světla. Předpokládám že rozměry světlometu budou stejné, základna světlometu vypadá že je univerzální pro Xenony i pro žárovky. Konektory pro připojení vypadají taky stejně.
Díky
Ahoj vsichni, prosim Vas mam podobny problem na avensisu combi T25.
Chystam se to vyresit asi takhle, koupim v autokelly tyto svetla, jen potrebuji poradit.. je tam zapotrebi svetla s motorkem nebo bez? Nevite nekdo? Dekuji za info..
Mirek
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... ITYLPg6Q==
Chystam se to vyresit asi takhle, koupim v autokelly tyto svetla, jen potrebuji poradit.. je tam zapotrebi svetla s motorkem nebo bez? Nevite nekdo? Dekuji za info..
Mirek
http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... ITYLPg6Q==
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Po létech tmy s xenony zase vidím! Po opravě u Jacka jsem svítil tak možná první rok, pak znovu návrat ke tmě před autem. Namontoval jsem včera nová žárovková světla a vidím jako nikdy. Náklady: 1536Kč za jedno světlo značky TYC bez žárovek a bez motorků pro nastavení. Na světlech je sice poznat Made in Taiwan, když si ale vzpomenu na cenu originál Toyota, tak jsou zlatá. Životnost oproti originálům snad nemůže být horší. Doufám že mi nadšení vydrží a nebudu za půl roku psát, že i žárovková světla jsou šmejdy:)
Avensis Combi 2.0 Benzin 01/2004
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Zdarec, pošli prosím odkaz nebo kontakt na ty světla....Za ty prachy bych do toho taky šel....renardek píše:Po létech tmy s xenony zase vidím! Po opravě u Jacka jsem svítil tak možná první rok, pak znovu návrat ke tmě před autem. Namontoval jsem včera nová žárovková světla a vidím jako nikdy. Náklady: 1536Kč za jedno světlo značky TYC bez žárovek a bez motorků pro nastavení. Na světlech je sice poznat Made in Taiwan, když si ale vzpomenu na cenu originál Toyota, tak jsou zlatá. Životnost oproti originálům snad nemůže být horší. Doufám že mi nadšení vydrží a nebudu za půl roku psát, že i žárovková světla jsou šmejdy:)
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Pred a po oprave (u Jacka ve Wroclawi)
Pro ty, kteri stale vahaji s opravou:

Uploaded with ImageShack.us

Foceno v +- stejny cas (kvuli tme). Snimek pred opravou exponovan 5 sekund, po oprave 1 sekunda.
Vse pri clone 4.0 a ISO 640.

Foceno v +- stejny cas (kvuli tme). Snimek pred opravou exponovan 5 sekund, po oprave 1 sekunda.
Vse pri clone 4.0 a ISO 640.
Avensis 2.2 D-CAT kombi '07
Auris 1,6 Dual-VVT-i - prodáno
Carina E 1.8 kombi '97 - prodáno
Auris 1,6 Dual-VVT-i - prodáno
Carina E 1.8 kombi '97 - prodáno
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal