dálková světla
dálková světla
Chtěl jsem se zeptat přestali mi fungovat dálková světla,když přepnu na dálková celá světla mi zhasnou,vč. parkovacích,když chci jako by bliknout tak to funguje.Čím to je?? je to s relátkem?? kde to relátko najdu? má i na to vliv že mi to auto přestalo dobíjet,nebo to je náhoda jenom.děkuji za odpověd mám E9 karbet 1.3
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj altik,rozvodak,relatko se spina i pri bliknuti,spis jestli ti nekde nezkratnul kabel z ovladani volantu,pojistka(i kdyz ta by mela bejt ta sama),popripade ze by rozviceni se neutahlo kvuli tomu ze se to nedobiji..ale to je asi kravina 
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Re: dálková světla
"kacer005" napsal:Chtěl jsem se zeptat přestali mi fungovat dálková světla,když přepnu na dálková celá světla mi zhasnou,vč. parkovacích,když chci jako by bliknout tak to funguje.Čím to je??.....
Ahoj,vzniknul mi ten samy problem s dalkovymi svetly.Zapnu obrysovky...ok,zapnu tlumene... ok,ale kdyz prepnu na dalkove,tak je absolutmi tma,zustanou svitit jen obrysovky.Jinak varovna svetla mi funguji.Jak si to,prosim Te vyresil?Prosim o radu.Dik.corolla e10,r.v.96
Ahoj,vzniknul mi ten samy problem s dalkovymi svetly.Zapnu obrysovky...ok,zapnu tlumene... ok,ale kdyz prepnu na dalkove,tak je absolutmi tma,zustanou svitit jen obrysovky.Jinak varovna svetla mi funguji.Jak si to,prosim Te vyresil?Prosim o radu.Dik.corolla e10,r.v.96