Ahoj jelikoz mi motor po nastartovani jde par vterin nepravidelne a nez se zahreje je dost hlucny - klepavy zvuk jako by tam ta nafta bouchala misto horela, potreboval bych udelat diagnostiku vstrikovacu a vymenit ty spatne - ostatni chci nechat vycistit na stolici.
Nevite o servise v Praze, idealne v okoli Modran nebo Michle, kde takove veci zvladnou? .. jezdil jsem do autoservisu v Braniku ale tam to neumi....
jinak je to Ave 2005 2,2 d4d 110kw
diagnostika vstriku a cisteni v Praze
diagnostika vstriku a cisteni v Praze
Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw
tak jsem nakonec byl v HALE servisu v Holesovicich a musim rici ze teda moc spokojeny nejsem, dali mi tam bez meho schvaleni novy SCV ventil a to mne s diag stalo bratru 8000, trysky merili jen pres prepad a ty jsou pry mirne horsi a doporucuji to vymenit - no a za to tak cca 55000 kc - hruza.
Jinak po vymene toho SCV ventilu mi to prestalo kourit kdyz to treba pri predjiydeni vytocim s pedalem na podlaze ke 3000 ot - ted je za mnou cisto
Jinak po vymene toho SCV ventilu mi to prestalo kourit kdyz to treba pri predjiydeni vytocim s pedalem na podlaze ke 3000 ot - ted je za mnou cisto

Avensis 2005, 2.2 d4d 110kw