Diskuzní Forum????
Diskuzní Forum????
Hele měl jsem v diskuzi Corolla,téma Válečky E-10.Můžete mi někdo vysvětlit jak to že to tam nemám?????Kdo mi to vymazal a jestli jo tak proč????Jsem dost nasranýýý.

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
JJ vše po 1.9. je pryč....no nic budete muset nahodit nové témata  ))
))
Ten FOX byl možná nějaký náhodný Hacker,..který se zrovna nudil )
)

))
))Ten FOX byl možná nějaký náhodný Hacker,..který se zrovna nudil
 )
)Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75' 
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz

JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Taky se mi načte logo toyoty a směsice znaků, ale naštěstí je ta směsice v češtině, nebo se jí velmi podobá. Refresh u mě nemá vliv na kvalitu obsahu.
EDIT: funguje mi to normálně, jen mi "logo toyoty a směsice znaků" přišlo jako vtipný popis fóra

EDIT: funguje mi to normálně, jen mi "logo toyoty a směsice znaků" přišlo jako vtipný popis fóra
					Naposledy upravil(a) gramo dne pon 17.09.2012, 15:36, celkem upraveno 1 x.

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
přece musi existovat zaloha kazdych 24H ne? Rudý bratr  Erik by taky mohl updatovat forum jako takove. Tahle verze už je 8let stara,minimalně. Offroad forum jen kvete a tady se na to s... holt toyota je z domu... Mobilní prohlížec načte forum jen z poloviny a zbytek je rozsypaný čaj. A už nemáme ani uvodni stranu....
 Erik by taky mohl updatovat forum jako takove. Tahle verze už je 8let stara,minimalně. Offroad forum jen kvete a tady se na to s... holt toyota je z domu... Mobilní prohlížec načte forum jen z poloviny a zbytek je rozsypaný čaj. A už nemáme ani uvodni stranu....

Erik by taky mohl updatovat forum jako takove. Tahle verze už je 8let stara,minimalně. Offroad forum jen kvete a tady se na to s... holt toyota je z domu... Mobilní prohlížec načte forum jen z poloviny a zbytek je rozsypaný čaj. A už nemáme ani uvodni stranu....
 Erik by taky mohl updatovat forum jako takove. Tahle verze už je 8let stara,minimalně. Offroad forum jen kvete a tady se na to s... holt toyota je z domu... Mobilní prohlížec načte forum jen z poloviny a zbytek je rozsypaný čaj. A už nemáme ani uvodni stranu.......prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp

(procházel jsem si jen část pro Avensis...)
  (procházel jsem si jen část pro Avensis...)

a je ticho po pěšině...
 a je ticho po pěšině... 

(((((((((((((((((((()
(((((((((((((((((((()