nabourany dvere

vše ohledně modelové řady Avensis
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

To jsou nějaká vyhrožování?...

Vyhrožování by bylo, kdybys jim třeba řekl, že "ať koukaj ten rozbor udělat jinak uvidí".

Tady pošleš podnět na státní zastupitelství, že jsi nespokojen s průběhem šetření ze strany policie a hotovo. Na to máš úplně normální právo, to není žádné vyhrožování.

Ale tvůj případ krásně dokumentuje, že si policajti dovolujou to co si dovolujou - protože se nikdo neodváží ozvat.

No, popravdě máš jen dvě možnosti: použít svých práv a zákonných postupů co jsem ti poradil výše(já ti neradil nic nezákonného, tím méně nějaké "vyhrožování policajtům") a patřičné orgány to prošetří, tak aby ti ta škoda byla uhrazena. Nikdo jiný ti to nezařídí, s tím se rozluč, než ty orgány co to mají v kompetenci - tedy policajti(pojišťovna bude chtít "papír" od policajtů). A také to chce udělat hned.
Anebo druhá možnost je, že budeš všude poplakávat, ale zacáluješ si to sám.
Žádnou třetí možnost nevidím... :?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

a nebo ti teda ten vzorek odeberou a tim to skonci, vlk se nazere a koza zustane cela :lol:
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Gregor71
Člen Týmu

Příspěvek od Gregor71 »

mogul píše:cau,tak na to odebrani vzorku laku mi rekli,ze se moc divam na televizi.po nejake dobe z jednoho vylezlo,ze uz to jednou delal,ale prislo mu/ze toho vzorku mel malo a neni mozny to urcit.a ja prej tam toho mam taky malo,tak kolik ho teda tam je potreba?tady je foto.
http://imageshack.us/photo/my-images/51/imag0223e.jpg/
presne takovou fialovou pouziva ta firma na autech i unimobunkach,ale policie je evidentne velmi uspesna v reseni takovych pripadu.
myslite,ze bych mel vyzadovat odebrani toho vzorku?
diky za jakejkoli napad.
Tak to je síla! Já bych do toho s těma četníkama šel. A třeba se zjistí, že někde nedaleko bude i nějaká ta kamera. Já už ty šrámy ani nepočítám.. :evil:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“