Servis pri 90000km za 130€ (práca)
Co to tak čtu tak wiliam je asi pekné péro. vyměna brzdových desek není zas tak složitá ale budiž každý na to nemá ale třeba tu žárovičku snad zvládne každý. a to že si mechanik naúčtoval takovou cenu mi příjde normální zaléží na kvalitě, jasně někde mu to někdo zpatlá za půlku ale s tím že to odflákne a nebo že kotouže ztáhne víc než by musel atd. -prostě zadarmo a kvalitně mu to dělat nebude nikdo možná kamarád ale asi žádného nemá protože je to takový hnidopich.
Avensis 2.2 D-cat
ja si myslim, ze by sa tu ludia nemali urazat... myslim, ze jeho prvy prispevok znie uplne jasne. A nikde nehovori o tom, ze ten mechanik je hajzel - proste mal inu predstavu o cene, zjavne nevie co vsetko taky servis obnasa, tak sa pyta. Co je na tom zle?
Zle by bolo, keby bez znalosti veci hovoril, ze mechanik ho obtiahol. Nemyslite?
Zle by bolo, keby bez znalosti veci hovoril, ze mechanik ho obtiahol. Nemyslite?
A vidis Matus, ja to vidim trochu jinak... Apriori rika, ze nekde daleko na vychode, kde ma byt cena cca 70 - 80 Eur jsou lidi, kteri mu nauctovali 130 Euro kdyz jejich socialne-ekonomicka situace by dle nej mela byt 300 Euro mesicne....
Ciste a bez emoci je to jasna pozice nadrazenectvi a pokus o to postezovat si na ne... Tedy opravdu ne duvod k urazkam, ale naprosto mimo misu prispevek.
Ciste a bez emoci je to jasna pozice nadrazenectvi a pokus o to postezovat si na ne... Tedy opravdu ne duvod k urazkam, ale naprosto mimo misu prispevek.

Back in Czech.
Taky to vidim jak Matus69...
Viliammmm se pta jestli je cena vzhledem k mistu vykonani prace adekvatni. Skoro polovina prispevku je o tom, jak je vycuranej, ze si nechal neco delat na venkove, kde je obvykle cena prace nizsi, ale dle neho ta cena tomu neodpovida.
Podsouva se tu neco, co neni nikde uvedeno (urazky Viliammmma, argumentace kvalitnim servisem - vi nekdo jak kvalitni ten servis je?).
Priste si to necha udelat v Bratislave, protoze cena je stejna, cas na venkove stravi relaxaci na zahrade a ne servisem a bude na rozdil od mechanika (ktery utre hubu) spokojenejsi...
V kazdem pripade, klasicka ukazka, jak to dopadne, kdyz se na zacatku nevykomunikuje (i) cena...
Ja jsem taky to pero, co si desticky nevymeni, ale nehodlam kvuli tomu obvinovat jine, ze se na neco ptaji, co by dle nich melo byt jinak (napr. cena)...
Viliammmm se pta jestli je cena vzhledem k mistu vykonani prace adekvatni. Skoro polovina prispevku je o tom, jak je vycuranej, ze si nechal neco delat na venkove, kde je obvykle cena prace nizsi, ale dle neho ta cena tomu neodpovida.
Podsouva se tu neco, co neni nikde uvedeno (urazky Viliammmma, argumentace kvalitnim servisem - vi nekdo jak kvalitni ten servis je?).
Priste si to necha udelat v Bratislave, protoze cena je stejna, cas na venkove stravi relaxaci na zahrade a ne servisem a bude na rozdil od mechanika (ktery utre hubu) spokojenejsi...
V kazdem pripade, klasicka ukazka, jak to dopadne, kdyz se na zacatku nevykomunikuje (i) cena...
Ja jsem taky to pero, co si desticky nevymeni, ale nehodlam kvuli tomu obvinovat jine, ze se na neco ptaji, co by dle nich melo byt jinak (napr. cena)...
ex Toyota Avensis T27 1.8
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
chlapci, na tomto fore sa mi vzdy pacilo ze je take ceskoslovenske. nekazme si to narazkou na "blavanov"/vychod a podobne.
nechcem sa nikoho zastavat, sam uz ceny za servis nejaku dobu neriesim, lebo su to take palky ze vzdy len trpnem a trpim, ale ak viliammm napisal, ze pochadza z vychodu, tak tahat sem kartu nadradenosti je trochu mimo misu..
spat k teme. v kazdom pripade je avensis vacsie auto kde akykolvek ukon je drahsi uz len z tohoto titulu. a dnes vsetci (mechanikov nevynimajuc) nahanaju kazdy peniaz kde sa da. v kazdom pripade 130 eur by bol uplny deal ak by mechos dal aj material, takto je to trochu vyssia ale stale pomerne dobra cena zvlast ak sa sustruzili (a dobre sustruzili) kotuce...
nechcem sa nikoho zastavat, sam uz ceny za servis nejaku dobu neriesim, lebo su to take palky ze vzdy len trpnem a trpim, ale ak viliammm napisal, ze pochadza z vychodu, tak tahat sem kartu nadradenosti je trochu mimo misu..
spat k teme. v kazdom pripade je avensis vacsie auto kde akykolvek ukon je drahsi uz len z tohoto titulu. a dnes vsetci (mechanikov nevynimajuc) nahanaju kazdy peniaz kde sa da. v kazdom pripade 130 eur by bol uplny deal ak by mechos dal aj material, takto je to trochu vyssia ale stale pomerne dobra cena zvlast ak sa sustruzili (a dobre sustruzili) kotuce...
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE

Neřekl jaký je to servis. Jestli rovnali kotouče mimo dílnu nebo sami a jak dobře. Neřekl kolik času jim to trvalo. Neřekl kolik jich na tom dělalo.....
Naopak vyzdvihl, že je to na východě a že mají mít cenu na polovině... Takže jasná implikace, že si chce jen pobrecet nikoliv slyšet, že je to vlastně v pořádku.
Back in Czech.
fakt nechapem, ze este mas chut vyskakovat.aczasa píše: A jinak jak je v mem prispevku hned na zacatku... Nedodal dost informaci a jeste ze me chtel udelat mimone, kdyz jsem mu to napsal..))))
V tom prvom jeho prispevku bolo napisane uplne vsetko co bolo treba.
Niekedy je lepsie pozriet sa sebakriticky aj na seba, a potom mlcat.