Od kdy se montovalo do Toyot DPF ?
Od kdy se montovalo do Toyot DPF ?
Ahoj, ne že bych byl líný si tady něco vyhledat (snažil jsme se fakt dost - i jinde), ale nedaří se ani trochu ... nevěděli byste někdo aspoň rámcově, od kdy se montoval do (dízlových) Toyot DPF filtr ? Nedá se to nějak jednoduše rozpoznat či určit ? V Německu např. je to celkem čitelné, tam si myslím, že to je cca. od roku 2005-2006 (např. motory 2.2d4d a pod.), Nicméně spíše se snažím přijít na to, od kdy to je montováno i do aut prodaných na "východnějších trzích" - čr, sr a pod. Jde mi o to vyhnout se prostě DPF - pokud to bude jen trochu možné . ..
Díky za případné odpovědi a názory...
Díky za případné odpovědi a názory...
Já to měl tehdy zapsané v servisní knížce. Ta byla německá. V českém manuálu žádná zmínka o PDF nebyla. Jinak jako naprostý auto-laik to umím poznat pouze podle nárůstu okamžité spotřeby během vypalování
BTW T25 z roku 2007 mi vypaloval cca co hodinu asi 8-10 minut. FL T27 z roku 2012 mi vypaluje cca co dvě hodiny asi 5 minut. Vše při dálniční jizdě, D-4D 93kW. Celkem pokrok...

BTW T25 z roku 2007 mi vypaloval cca co hodinu asi 8-10 minut. FL T27 z roku 2012 mi vypaluje cca co dvě hodiny asi 5 minut. Vše při dálniční jizdě, D-4D 93kW. Celkem pokrok...
Ten zákon myslím platí od r. 2005, pro všechny auta.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz