vyhrievanie sedadiel
Jo jo, taky o tom přemýšlím... 

Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- waterford26
- Manager Týmu
len dufam, ze avensis ma lepsie poriesene uchytenie potahu pod zadkom ako mondeo..tam som si fakt slusne zanadaval
.. minule som mal sedaky mimo auto ale zabudol som to ceknut sakra.
PS:..nevies nahodou aka nemrznuca ide do chladenia na nase vvt-i?? .. potrebujem sa prichystat na dovolenku na slovensko v zime a vymenit tu ubohu vodicku co tam mam teraz.

PS:..nevies nahodou aka nemrznuca ide do chladenia na nase vvt-i?? .. potrebujem sa prichystat na dovolenku na slovensko v zime a vymenit tu ubohu vodicku co tam mam teraz.
Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

- JapanForever
- Řidič
Hoši, nevim jak na T25, ale na T22 jdou originální potahy normálně sundat... vycvakne se to dole na zadní straně z takový vlnky a je to...
Toyota Avensis Kombi 2.0 D4D (2008)
Mazda 6 GH 2,2 92kW Kombi (2009)
EX - Toyota Avensis 2.0 D4D, Mazda 3 1.6 Di (2005), Nissan Almera 2.0D (1996), Nissan Almera 1.8i 16V (2002), Honda CR-V 2.0i (1998), Nissan Almera 1.4 16V (1996)
Mazda 6 GH 2,2 92kW Kombi (2009)
EX - Toyota Avensis 2.0 D4D, Mazda 3 1.6 Di (2005), Nissan Almera 2.0D (1996), Nissan Almera 1.8i 16V (2002), Honda CR-V 2.0i (1998), Nissan Almera 1.4 16V (1996)
- waterford26
- Manager Týmu
Tak to ti teda neporadím, o to jsem se zatím nemusel vůbec zajímat...waterford26 píše: PS:..nevies nahodou aka nemrznuca ide do chladenia na nase vvt-i?? .. potrebujem sa prichystat na dovolenku na slovensko v zime a vymenit tu ubohu vodicku co tam mam teraz.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ještě by mě zajímala jedna věc: protože mám ve svém Avíku připravený výlisek na spínač a regulaci vyhřívání sedaček(počítám, že to stačí prorazit), pak by se asi dal použít ten originál spínač, ne? Kolik ale asi stojí?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
To mi je jasný, ale kde? O žádných Toytota vrakovištích nevím...jelinek4 píše:V toyote hrúza ale ak to kúpiš z nejakej búračky tak pár eur.
A také by mě zajímalo, jak ty originál spínače od Toyota vůbec vypadají, nemá někdo obrázek(do T25 FL)?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- waterford26
- Manager Týmu
- waterford26
- Manager Týmu
Výborně, tak doufám, že se dáš pak fotky.
Jinak co tam dáš za spínače - origo Avensis nebo ty co ti přišly s tím vyhříváním?

Jinak co tam dáš za spínače - origo Avensis nebo ty co ti přišly s tím vyhříváním?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- waterford26
- Manager Týmu
Re: vyhrievanie sedadiel
Mne sa stalo to isté pred rokom, na tom istom mieste. Dá sa to opraviť celkom jednoducho. Pod sedadlom som poodpajal úchyty čalunenia pod ktorým je taká biela vložka v ktorej je zapletený odporový drát. V mieste prepálenia som z každej strany uvoľnil asi 4cm drátu a zaplietol spolu. Z vrchu som to preložil kusom látky napr. zo žehliacej dosky a objednal poťahy na mieru.http://www.ak-autopotahy.sk/produkty#doplnky. A ešte ťa opravím , nie je to tyristor ale potenciometer (delič napätia)Gabriello píše:Dnes sa mi stala taka vec: zapol som vyhrievanie sedacky a na jednom mieste (moje lave stehno) to zacalo dost palit a urobilo mi to malu dierku v sedadle (vodicovom). Mam auto styri roky a doteraz nic take nebolo, tyristor bol na minime...
Potreboval by som rady:
1. ako opravit vyhrievanie sedadla (prípadne prečalunenie)?
2. ako opravit malu dierku v sedadle (latkové čalúnenie)?
3. má niekto skúsenosť s autopotahmi a je s nimi spokojny???
Dakujem za kazdu radu...
Toyota Avensis Combi T25,2.0D4-d, 85kw