Já také jednou zaváhal.

To je jasný, nezjistí, ale potřeboval jsem získat první zkušenost s Avensisem. A když jsem pocítil jak to funguje s tímhle motorem, dokážu si představit co s tím udělají koníci navíc. A pak je už otázkou ta spolehlivost a náročnost na servis.stani píše:Kdo chce kam...
Navíc projetím nic nezjistím, tím měně spolehlivost a budoucí poruchy a opravy.
Mám vybráno, teda značku a typ. Prostě to bude Toyota Avensis kombi...stani píše:Jsem zvědavej, za jak dlouho si auto koupíš.
Mě to trvalo s rozhodováním pro značku, sháněním informací, jednou koupí co mě utekla, cca dohromady 3 měsíce.
No je to proto, že se k nám vůbec nedovážely. Ale v Německu můžeš na mobile.de vždy tak kolem dvaceti najít(r.v. 2007 -2008). Vím je to hodně málo, je to prostě také proto, že lidi tyto auta neprodávají, nemají také proč.KarlosCZ píše:stani: tak u tebe to trvalo dlouho hlavne proto ze si hledal osmnacku s automatem, a tech je jako safranu
Ano, těch se prodalo dost - hlavně sedanů. Kombíků už méně.CommonUser píše:Ja som tiez "chvilu" zhanal T25 1,8 5MT, ale auta v slusnom stave neboli (ja som realne tie auta videl - obehol som toho dost). A tych par kuskov v dobrom stave bolo malo a drahych. Ale aj tak si myslim, ze 1,8 VVTi sa predalo dost ...