Rachtání v motoru při nízkých otáčkách.
benzíny mají mističky které se mění a nafta má hydra....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
Byl jsem na kontrole v Toyote před dovolenou a vše v pořádku! Tak doufám že to bude jen tím benzínem?? 

Toyota Avensis 2.0 vvti A/T combi
tak tak...casovanie sa nerozhodi. To by sa rozhodilo iba raz a uz by si videl olej pod autom 
ale teraz ma napadla suvislost s napinakom - neviem ako to ma toyota, ale na motorke mam hydraulicky napinak a ked motorka dlho stoji a nastartujem, tak retaz klepe tak 2s (kym dotlaci olej do napinaka).
A robi to na volnobehu aj vtedy, ak je nizky tlak oleja - cize bud ked je oleja malo, alebo ked je pokazene olejove cerpadlo...

ale teraz ma napadla suvislost s napinakom - neviem ako to ma toyota, ale na motorke mam hydraulicky napinak a ked motorka dlho stoji a nastartujem, tak retaz klepe tak 2s (kym dotlaci olej do napinaka).
A robi to na volnobehu aj vtedy, ak je nizky tlak oleja - cize bud ked je oleja malo, alebo ked je pokazene olejove cerpadlo...
tady je napínák mechanický se zajištěním,jakmile se napne zaskočí v ozubení západka a není možné ji bez odjištění povolit,napínák bych vyloučil.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983