Hlásím příchod.a hned děkuji za vaše rady asi po měsíci co čtu příspěvky jsem už ušetřil asi 40 000kč./Výměna těsnění pod hlavou 8000kč,5 vstřikovací tryska oprava 1litr tullamorky.
asi se tu snaží naznačit, že si vzal příklad z některých rad, než aby to dal do značkového servisu a vyplázl tak ranec... a někajkýmu fušerovy vrazil flašku .. tak to chapu ja.. jinak se asi taky nedopatram....
Vy jste ale banda jeden se tu slušně přihlásí(i s podpisem) a poděkuje za rady, místo toho jak někteří hned prvním příspěvkem fňukaj nad rozlitým mlékem aniž si pročetli mraky příspěvků na dané téma.To už je snad nemoc dehťáků každého preventivně sepsut
Ale nedostal sodu, jen jsem nepochopil jak jsme mu ty penize zachranili. Mohl dat navod pro budouci majitele avensisu, takhle jen zakricel do lesa a nic.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Pokud jsem to správně pochopil, tak peníze ušetřil díky radám na místním fóru a pročítání diskusí. Takže kdyby přesně popsal jak ušetřil, akorát by citoval již popsané postupy ze zdejších vláken. Dost možná, že by pak dostal držkovou za to, že duplikuje příspěvky.
Jestli to byl dobrý kup a vrazils do toho výše uvedené tak to není zas taková tragédie to je bolest koupě ojetin,chtělo by to skušební jízdou vyjet celou nádrž aby se dalo snad něco poznat.