D4-D - únik vody foto
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Krosmen no vidíš, hned jsme více v obraze a mě to jako tvé vyjádření stačí, abych si udělal svůj pohled na věc a věřím, že se zákazníky je to někdy hodně těžké.
Myslíš, že někdo ten motor předtím rozebíral kvůli tomu těsnění nebo hlavu sundanou neměl ? Jen se ptám ze zvědavosti, protože jak bratr měnil těsnění na D-CATu, také měl pocit, že to někdo předtím už rozebíral v německu.
Myslíš, že někdo ten motor předtím rozebíral kvůli tomu těsnění nebo hlavu sundanou neměl ? Jen se ptám ze zvědavosti, protože jak bratr měnil těsnění na D-CATu, také měl pocit, že to někdo předtím už rozebíral v německu.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
Takže zakázkoví list ukázat vzhledem k ochraně osobních dat a i kvůli připravované žalobě na pana Hejhálka nebudu.
Vpodstatě motor se skládá v továrně strojně a nanáší se strojně i silikon na utěsnění a zde bylo na motoru vidět jak tam ten silikon byl daný nerovnoměrně.Dále nebylo originální těsnění uvnitř na vstřikovačích.
a na hlavě bylo vidět že šrouby bylu už povolovány-vzhledem k tomu že auto je z bazaru tak někdo těžko dohledá jeho minulost....
Vpodstatě motor se skládá v továrně strojně a nanáší se strojně i silikon na utěsnění a zde bylo na motoru vidět jak tam ten silikon byl daný nerovnoměrně.Dále nebylo originální těsnění uvnitř na vstřikovačích.
a na hlavě bylo vidět že šrouby bylu už povolovány-vzhledem k tomu že auto je z bazaru tak někdo těžko dohledá jeho minulost....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
to potom není nic říkající a mohu být napaden že to není zakázka pana Hejhálka.....
- extremehany
- Věčnej rejpal
Bohužel jsou to samé lži a divím se , že dospělý člověk může takto lhát. Jediné co je pravda je o tom , že nanesení těsnění z fabriky není originál , bylo to částečně rozebrané od známého , který do opravy nešel. Jinak o nadměeném opotřebování nepadlo ani slovo , ba naopak p. X chválil auto , že nic neklepe a je celkově v pořádku. Nezbude mě nic jiného , než zveřejnit nahrávky s tímto člověkem, které jsem si pořídil. V každém případě mám podezření na trestnou činost , kterou právě prověřuje jedna pojišťovna právní ochrany , která popřípadě zahájí úkony v této záležitosti , zvláště když mě kontaktují další lidé s problémy v tomto servise.krosmen píše:Já mohu za servis říct že komunikace nebyla stoprocentní,to ano,ale zákazník byl předem upozorněn na možnosti časových a finančních komplikací vzhledem k nájezdu kilometrů a i vzhledem k tomu že auto s tímto problémem již koupil a i o tom že počet km nesouhlasí s opotřebením a že motor měl již někdo přede mnou rozebraný.Pokusím se dnes doložit zakázkový list a foto motoru při rozebírání......
Toyota Avensis D4D 2007
Jak vše dopadlo?Pan Hejhal na nás poslal kontrolu z živnostenského úřadu kam sem dodal veškerou komunikaci a podklady a nebylo z naší strany shledáno pochybení.Jedinou výtku sme dostali za špatně označenou provozvnu....