Avensis nejde při rozjezdu do otáček
- extremehany
- Věčnej rejpal
tak jsem se nakonec rozhodl pro servis HALE v Praze Holešovicích, za cca 600kč mi udělají diagnostiku vstřiku a pokud bude KO, tak tam dáme nový, na můj DCAT stojí 11000kč, než kupovat za 6000kč z vrakoviště... a rovnou za cca 500kč mi tam nahrajou a smažou všechny ty chybové symboly na palubce.
tak jsem zvědav.Jen pro srovnání, nový střik Denso v Toyotě(u Emila) 18000Kč + diagnostika 1000Kč + hodina práce 850Kč bez dph !!!
tak budu doufat, že to už bude ok.10.8. jedu do Chorvatska...
tak jsem zvědav.Jen pro srovnání, nový střik Denso v Toyotě(u Emila) 18000Kč + diagnostika 1000Kč + hodina práce 850Kč bez dph !!!
tak budu doufat, že to už bude ok.10.8. jedu do Chorvatska...
Toyota Avensis D-CAT 130KW 2006 najeto 110000km
:-(
tak se s Vámi jdu podělit....
auto jsem dal na výměnu vstřiku.jak jsem psal.
Tím, jak jsem byl přesvědčený o tom, že je to ten konkrétní vstřik, tak jsem ho nechal vyměnit. cena 13000Kč
s tím, že mi doporučuje vyměnit všechny vstrřiky a repasi čerpadla.Celková oprava cca 65000Kč!!!!
ale problém přetrvával, stále bylo auto ve středních otáčkách takové hodně nervozní, tak jsem tam nalil aditivum a nějaký koncentrát na pročištění vstřiků, a jel jsem to trochu projet na dálnici.po cca 15 min svižnější jízdě, mi auto spadlo do nouzového režimu.
Tak jsem jel zpět ke známému na diagnstiku, a tam nám to ukázalo, že je špatný filtr pevných částic
tak a teď babo raď!!!
s autem jsem měl jet v pátek do Chorvatska na dovolenou, a musím říct, že jsem se na tu cestu opravdu těšil(myslím to upřímně) a teď mi tedy nezbývá nic jiného než auto z půjčovny.... tak pokud máte někdo nějaký tip co a jak dělat, tak sem s ním.....
auto jsem dal na výměnu vstřiku.jak jsem psal.
Tím, jak jsem byl přesvědčený o tom, že je to ten konkrétní vstřik, tak jsem ho nechal vyměnit. cena 13000Kč
s tím, že mi doporučuje vyměnit všechny vstrřiky a repasi čerpadla.Celková oprava cca 65000Kč!!!!
ale problém přetrvával, stále bylo auto ve středních otáčkách takové hodně nervozní, tak jsem tam nalil aditivum a nějaký koncentrát na pročištění vstřiků, a jel jsem to trochu projet na dálnici.po cca 15 min svižnější jízdě, mi auto spadlo do nouzového režimu.
Tak jsem jel zpět ke známému na diagnstiku, a tam nám to ukázalo, že je špatný filtr pevných částic

tak a teď babo raď!!!
s autem jsem měl jet v pátek do Chorvatska na dovolenou, a musím říct, že jsem se na tu cestu opravdu těšil(myslím to upřímně) a teď mi tedy nezbývá nic jiného než auto z půjčovny.... tak pokud máte někdo nějaký tip co a jak dělat, tak sem s ním.....
Toyota Avensis D-CAT 130KW 2006 najeto 110000km
resení
http://www.fap-dpf-filtry.cz/avensis-2.0-d-4d/
co si o tom myslite? Me to zatim netrapi, ale do budoucna...
co si o tom myslite? Me to zatim netrapi, ale do budoucna...
-
- Věčnej rejpal
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Ani ne. On este prepaluje tie usetrene penaze (a dlho bude), co kupil lacnejsie to VVTi.awe_cz píše:No, to bys tech 15k nesmel xkrat v tom benalu propalit navic...Roman Jašek píše:No nevypadá to špatně, ale mně se to asi nikdy hodit nebude....Za 15 000,- si koupím radši něco na sebe
No jo, benál....
Tvrdit, ze DCAT zerie menej ako 1,8 VVTi je dost odvazne.

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
-
- Věčnej rejpal
Nikomu nic špatnýho nepřeju, ten smajlík je proto, že jsem rád co jsem koupil za motorizaci....Jo a k tý spotřebě, manželka teď jezdí po městě s průměrem 7,4l. Kolik jezdíte s naftou, za 4l ?matus69 píše:skodoradost, najvacsia radost, ze?
musis mat velmi nezazivny zivot, ked ta taketo nieco rozosmeje.

Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
-
- Věčnej rejpal
vcera som sa dozvedel, ze v SR bude od noveho roka novy system robenia STK.
1) kamerovy zaznam
2) ak ma vozidlo konektor OBD, bude sa robit meranie cez neho + priamy zapis do databazy vratanie citania VIN + sonda vo vyfuku
vysledok:
- ak bude DPF pokazene, OBD to ohlasi - neprejdes
- ak bude DPF odstranene aj v SW, sonda vo vyfuku zisti nadmerne castice - neprejdes
- kvoli kamerovemu zaznamu a citania VIN cez OBD nebudes moct merat na inom aute STK pre ine auto.
Informacie nie su oficialne. A samozrejme, vsetko sa da odrbat.
PS:
1) kamerovy zaznam
2) ak ma vozidlo konektor OBD, bude sa robit meranie cez neho + priamy zapis do databazy vratanie citania VIN + sonda vo vyfuku
vysledok:
- ak bude DPF pokazene, OBD to ohlasi - neprejdes
- ak bude DPF odstranene aj v SW, sonda vo vyfuku zisti nadmerne castice - neprejdes
- kvoli kamerovemu zaznamu a citania VIN cez OBD nebudes moct merat na inom aute STK pre ine auto.
Informacie nie su oficialne. A samozrejme, vsetko sa da odrbat.
PS:
dovolujem si len upozornit, ze to bol zasa "benalista," ktory sa snazil rozputat flamemrazik píše:Hele jdete s timhle uz doprdele - pardon laskaveji to rici nejde. To jsou same kecy a uplne mimo tema.