navigace
-
- Věčnej rejpal
TNS700
Ahoj,Roman Jašek píše:Jestli chceš i podle toho jezdit a nechceš to mít jen na "parádu", tak si kup klasickou....Teď to stojí pár korun...
já ti nevím ale mám teď mapy v navigaci od prochaa a zatím mi našel všechny ulice na severní moravě i v malých městech, někde našel i čísla popisné. A dle mého názoru je funkční i RDS protože to co bylo v rádiu já měl na navigaci. Já jsem zatím maximálně spokojený žádné dráty žádné cucfleky na sklech a hlavně oceňuji jednoduchou grafiku i "user friendly" obsluhu.
Otec si pořídil NAVON N760 Lifetime cca 6000,- a navigace je super má milion funkci nadhernou grafiku ale její nastavení je pro otce tak složité a symbolů na obrazovce tolik, že stejně jezdí podle mapy a navigaci má doma v šuplíku. Nejvíce si stěžuje na množství variant a různých druhů změn má pak strach na navigaci šáhnout protože už pak není schopen ji uvést do původního stavu. U mojí TNS 700 však chrochtal jak .... (však vy víte kdo) že to je jednoduché a hlevně přehledné. Už zkoumal jak to nacpat do svého Aurise

Dle mého soudu někdy méně znamená více.
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW