Koberce do Avensis a do kufru kombika
Koberce do Avensis a do kufru kombika
Ahoj vím že tu máte každý svoji značku, ale můžete mi doporučit co se Vám osvědčilo a co ne?
TOYOTA AVENSIS COMBI 2.0 D-4D 93 kW
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pred par rokmi som to bral odtialto http://www.vopi.cz/ na viacero aut koberceky aj vane a ostal som spokojny.
spoust lidi tu psalo o www.tepichy.cz
ale já zkusil jit i po ceně, a pokusil jsme se objednat na www.autodoplnky.cz
mam je kousek od baraku, tak usetrim i za dopravu a uvidim jak to bude sedet... pak se podelim
jinak vanu jsem zadal do vhledavace a sel ciste po cene... neni v tom zasadny rozdil... me vysla asi pred rokem na 620.- ale stranku uz si nepamatuju...
ale já zkusil jit i po ceně, a pokusil jsme se objednat na www.autodoplnky.cz
mam je kousek od baraku, tak usetrim i za dopravu a uvidim jak to bude sedet... pak se podelim
jinak vanu jsem zadal do vhledavace a sel ciste po cene... neni v tom zasadny rozdil... me vysla asi pred rokem na 620.- ale stranku uz si nepamatuju...
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
tak koberečky z www.autodoplnky.cz sedi jak prdel na hrnec i s držáky řidičova koberce..
za 390.- teda bez dopravy., mam je tu 2minuty pod barakem...
-
- Věčnej rejpal
jak ty koberce vypadají? Cena je to krásná, taky potřebuju nové, tak přemýšlím že bych do nich šelgooffyy píše:tak koberečky z www.autodoplnky.cz sedi jak prdel na hrnec i s držáky řidičova koberce..
Toyota Avensis 2,0 D4D Combi, r.v.2008
pošli mi do SZ meil, k veceru ti je vyfotim a poslu fotky...
ale ja to beru jak spotřební věc.. do roka je po každejch kobercích..
u řidiče je prošlapeš samozřejme nejdřív, ale tyhle maji slušnou nášlapnou plochu, tak by mohli byt 100x lepší, jak ty origo, co tam byli...
Sice tam byl napis Avensis, ale to ja nepotřebuji...vím že jezdím v avensisu
nakonec jsem se dival na účet, a sekl se o 5 kč. tak teda oprava.. dal jsem za ně 395.-
a sedi tam krásně... celý černý... i okraje mají dobře ošitý...
ale ja to beru jak spotřební věc.. do roka je po každejch kobercích..
u řidiče je prošlapeš samozřejme nejdřív, ale tyhle maji slušnou nášlapnou plochu, tak by mohli byt 100x lepší, jak ty origo, co tam byli...
Sice tam byl napis Avensis, ale to ja nepotřebuji...vím že jezdím v avensisu

nakonec jsem se dival na účet, a sekl se o 5 kč. tak teda oprava.. dal jsem za ně 395.-

No kupoval jsem zrcátka na T25 po faceliftu neorigo (podstatně levněji) sice byli stejné ale při jizdě se zrcátka (skla) třepala tak jsem v polsku sehnal originál z bouraného avika a super. Od té doby věřím jen originálu od Toyoty -sice je to dražší ale člověk platí za kvalitu a ne za jméno. Stejné i u těch koberečků ty neoriginály zaleží na hustotě vláken a na materiálu aby se vám tam nedělaly plísně nebo zbytečně nezadržovaly vlhkost a pak se budou mlžit skla. Věřím že Toyota ví co je nejlepší.
Avensis 2.2 D-cat
koberce
Docela slušnou cenu chtějí za sadu tady http://www.amsa.cz/toyota ale co se týče té vany do kufru, tak tam si už uplně jistej nevím kde splašit. Doporučil bych se podívat po nějakém univerzálním.