Doporučte prosím motor pro T25 kombi
Akorát ta barva - spíš to vypadá na stříbrnou než šedou. Ale ta nejezdí.hudyss píše:no kousek je to pěknej
Jinak to má bohatou výbavu a nemusí nic dělat, tedy platit navíc: převoz z DE, převozní STK, závěsné zařízení. Takto ušetří min 15t. Kč.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, bylo by to pohodlnější. Je to přeci jenom trochu kratší vzdálenost do Plzně než do DE, a toho úřadování také méně.stani píše:Akorát ta barva - spíš to vypadá na stříbrnou než šedou. Ale ta nejezdí.hudyss píše:no kousek je to pěknej
Jinak to má bohatou výbavu a nemusí nic dělat, tedy platit navíc: převoz z DE, převozní STK, závěsné zařízení. Takto ušetří min 15t. Kč.
Jinak ta barva se mi zdá trošku se zeleným nádechem, né čistě stříbrná. A moje vysněná barva to není, ale na tu to nejezdí. Ale i tak bych raději nějakou tmavou barvu.
Přitom píšou, že je to "šedá". No tady v tomto segmentu(Avensis kombi) si holt barvu moc vybírat nemůžeš. Musíš brát to co je, jako já.Liquidcz píše: Jinak ta barva se mi zdá trošku se zeleným nádechem, né čistě stříbrná. A moje vysněná barva to není, ale na tu to nejezdí. Ale i tak bych raději nějakou tmavou barvu.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- extremehany
- Věčnej rejpal
Vy tady pred nedavnem o vlku a vlk za dverma http://ojetevozy.toyota.cz/detail-vozu. ... A?vuz=6734
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
-
- Navigátor
Je mi jasne ze 1.6 bude jako opravdu zakladni model mit ochuzenou vybavu, ale opravdu ma jen 5 airbagu? Nic moc teda... Jo a ten volant v kuzi co je v uvedeny pod ostatni vybavou na te fotce fakt nevidim... Mimo tohle to auto vypada pekne, me se libi i ta barva, ale jestli chce Liquidcz jezdit plne nalozeny tak ta 1.6 asi neni to prave.
to sem nemyslel jako nabidku pro tebe, jenom ze se tu rozebiralo ze tech 1.6 neni a zrovna se obevila u ofic dealera
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Liquidcz: no a, už tě odpověděli?
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ano, už odpověděli, auto nevypadá špatně, bylo na protiúčet při koupi nové Toyoty. Takže by to bylo po 1. majiteli, serviska, pravidelnej servis, pán byl němec žijíí v ČR, takže asi hodně dálnice. Záruku nabízejí půl roku na skryté vady.stani píše:Liquidcz: no a, už tě odpověděli?
Teď ještě čekám na další prověřené inzeráty, a slíbené informace, a pak přijde finální rozhodování.