No proto. Už jsem se bál. Akorát mi pořád uniká, jaká je výhoda mít odnímatelné. Spoj je strukturální slabina, bude reznout, může s časem pracovat, někdo si o mě opře velký a těžký auto, nějak s tím hne a pak zařízení nebudu moct nasadit, nebo sundat a ještě za to můžu platit pokutu, když zapomenu sundat. Nějak nevidím u výhodu. Že by estetika?awe_cz píše:Jisteze se smi. Pokud mas pevne, mas pevne a jezdis s nim. Pokud mas odnimatelne, musis ho sundavat kdyz jedes bez privesu.jtm1809 píše:Aha. A co v ČR? Smí se jezdit s neodnímatelným tažným? Nebo se ode mě očekává, že odejmu neodnímatelné tažné zařízení?
Nový Avensis, prosím o radu
- extremehany
- Věčnej rejpal
No vždyť jo. Pořád mi nikdo nevysvětlil jaké výhody přináší odnímatelné. Vidím akorát nevýhody. Snad pokud je někdo tak útlocitnej estét, že ho tažné zařízení dráždí a narušuje linii vozu, ale takhle hypersenzitivní estéti si asi nekupují Toyotu Avensis.extremehany píše:projdi se kolem jakéhokoliv marketu a uvidíš, že cca 50% aut má tažné napevno
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
- Věčnej rejpal
Hlavnu vyhodu v odnimatelnom vidim v tom, ze gulu mam stale mastnu a pritom sa nemusim bat, ze mi niekto ukradne z gule krytku, pripadne, ze sa zaspinim.
o nejake hrdzavenie resp dlhodobe poskodenie zariadenia by som sa nebal, ani nejakej slabiny v konstrukcii.
Mam ho asi 3 roky a stale vyzera ako nove, koniec koncov vacsinu casu travi v kufri.

o nejake hrdzavenie resp dlhodobe poskodenie zariadenia by som sa nebal, ani nejakej slabiny v konstrukcii.
Mam ho asi 3 roky a stale vyzera ako nove, koniec koncov vacsinu casu travi v kufri.

- extremehany
- Věčnej rejpal
Jo to jsem zažil taky ,černou na skladě nebo čekat 3 měsíce na vyhlídnutou - no a černá to vyhrála
i tak to čekání bylo k nevydržení.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
No tak řekněme, že jsem se poučil a příště budu brát to co bude (pokud to nebude nějaká zvrhlá barva typu fialová atd.). A to jsem původně černou chtěl, jenom jsem si to rozmyslel z toho důvodu, že se hodně rychle zašpiní a klima v ní v létě pojede na plný koule. Měl jsem brát tu granitově šedou. Doufám, že až přijdou podzimní chcance, tak už auto budu mít. Jinak budu zpruzenej až na střechum5t píše:Jo to jsem zažil taky ,černou na skladě nebo čekat 3 měsíce na vyhlídnutou - no a černá to vyhrálai tak to čekání bylo k nevydržení.
A co sis vlastně vybral za barvu? Nějakou z jejich základní nabídky, anebo namíchat nějakou extra?
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz