Nový Avensis, prosím o radu
Objednáno. Čas se nachýlil, prodejce se opět vytáhl s dobrou nabídkou (tentokrát ještě lepší, než v lednu) a ačkoliv jsem měl ještě v plánu navštívit dealery jiných značek, tahle nabídka byla tak dobrá, že jsem na to rovnou kývl. Dneska bych měl dostat potvrzení, že výrobní pás se rozjel...
4 až 6 týdnů. Tak uvidíme ... snad bude všechno v pohodě a auto bude dobře sloužit.
4 až 6 týdnů. Tak uvidíme ... snad bude všechno v pohodě a auto bude dobře sloužit.
Původně jsem chtěl sedan. Ale dostal jsem nabídku na kombíka, která se nedala odmítnout. Výbava T2 Touch & Go Limited Edition, je to plus/minus ekvivalent toho, čemu v ČR říkají Business Navi, tzn. navigace Touch and Go, parkovací kamera, kožené čalounění (v ČR je to kůže plus Alcantara, tady je to plnokůže), 16-ti palcová kola z lehkých slitin, chromové lišty a doplňky vnější karoserie atd. Motor 1.8 VVTi manuál, což je přesně to, co jsem po zralé úvaze chtěl. Navíc jsem si tam nechal vrznout pevné tažné ať mám klid (a odradím "opírače"). Plus serepetičky typu gumové rohože, náhradní žárovky apod. (ale to se nepočítátomko píše:tak co si nakoniec vybral. benzin? nafta? motor? vybavu?
Jenom mám trochu protaženou držku z toho, že to nakonec bude až na konci září. Prázdninový provozy holt, no. Ale tak co. Dva měsíce to už nějak vydržím. Snad budu spokojenej.
Teď tam dávají dokonce motor D4D 91 kW, takže o 2 kW "slabší", ale tu výkonovou křivku má nakonec příznivější, výkon a krouťák dostupnější v širším spektru otáček.boker píše:Stejne nechapu proc davaji stale tak spatny motor D4D 93 kW do novych aut..... Jsou to takovi magori? nebo se tady prehani? Ja sice budu asi Avika s timto motorem po 50 tkm prodavat, ale urcite ne z duvodu ze by mi nevyhovoval (uz jsem tu o tom psal), je to supr kára...
No nakonec jsem se rozhodl pro 1.8 benzín, pro větší pocit jistoty, sucha a bezpečí
tomko: nemusis mat odnimatelne - resp. bajonetove. Ak mas bajonetove a netahas vozik musis mat gulu dole. Ked mas pevne / napriklad odnimatelne klucom c. 22 ktory nieje v povinnej vybave vozidla - a nezasahuje do SPZ (TEC) - nemeni tvar pismena pri pohladu odzadu - mozes ho mat namontovane na pevno
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
- extremehany
- Věčnej rejpal
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
jestli máš v hlavě nas***o tvůj problém, ale já jezdím do Prahy, kde jsou odtažných oťákana auta a kdo jej nemá na pevno má rozbitej nárazník...
a navíc si myslím, že mít v hlavě jak píšeš nemusíš, stačí spěchat a zapomenout...pokud jsi tak dokonalej, že jsi nikdy na nic nezapomenul, tak si fakt borec...
mírni laskavě své vyjadřování...já mám na všech autech na pevno a je to lepší i díky, tomu že občas to odnímatelné tažné odejmout, popř. namontovat je celkem peklo...
a navíc si myslím, že mít v hlavě jak píšeš nemusíš, stačí spěchat a zapomenout...pokud jsi tak dokonalej, že jsi nikdy na nic nezapomenul, tak si fakt borec...
mírni laskavě své vyjadřování...já mám na všech autech na pevno a je to lepší i díky, tomu že občas to odnímatelné tažné odejmout, popř. namontovat je celkem peklo...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
ja mam odnimacie a o problemoch s vyberanim nemoze byt ani reci. A pritom to nie je nejake luxusne tazne, ale bezna westfalia.
A zabudnut? Neviem si predstavit kedy by sa na to dalo zabudnut - odopnem prives, zoberiem krytku na gulu (aby som sa nahodou neuspinil), odopnem hak a dam ho do kufra.
Ak ho niekto pouziva ako ochranu proti blbym parkovacom, to chapem. Len treba verit, ze prave takyto clovek vie parkovat bez narazania.
A zabudnut? Neviem si predstavit kedy by sa na to dalo zabudnut - odopnem prives, zoberiem krytku na gulu (aby som sa nahodou neuspinil), odopnem hak a dam ho do kufra.
Ak ho niekto pouziva ako ochranu proti blbym parkovacom, to chapem. Len treba verit, ze prave takyto clovek vie parkovat bez narazania.
-
Roman Jašek
- Věčnej rejpal
Co se týče vyjadřování, tak nic vulgárního nebylo napsáno, takže tak. Jinak jak už jsem psal. Dotyčný po dvou pokutách rozmyslí...extremehany píše:jestli máš v hlavě nas***o tvůj problém, ale já jezdím do Prahy, kde jsou odtažných oťákana auta a kdo jej nemá na pevno má rozbitej nárazník...
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
- extremehany
- Věčnej rejpal