Chcem sa s Vami podelit o info ohladom vstrekovacov Denso. Uz asi rok a pol pozorujem klepotanie motora.. ale toto leto uz sa to dost zosilnelo. Bal som sa aby mi neprepalilo piesty kedze som bol na merani vstrekov asi pred pol rokom a bolo mi potvrdene ze mam tam dost velke odchylky. Nadysiel cas a navstivil som odporucany servis ktory ma meraciu stolicu na vstrekovace Denso. Po vymontovani vstrekov a odskusani na stolici bolo zistene, ze vsetky vstreky sa pobrali na onen svet cize bolo len otazkou casu kedy daco vyskoci... s autom mi pri volnobehu trosku triaslo EGR ventil som cistil 3 krat do roka a vzdy bol zaneseny... technik vravel, ze je to koli vstrekom.. dnes sa to rozobralo premerali sa ostatne veci cidla atd vse OK zajtra sa objednavaju nove Denso a stvrtok idem po auto. Oprava s meranim a so vstrekovacmi 1000e. Pripajam foto a neskor napisem co a ako
Shot at 2012-07-17
Shot at 2012-07-17[/img]
Najazdene mam 134 tisic km ale jedno cele leto som jazdil na cervenej nafte bol som hlupak a bola to velmi nekvalitna nafta zapchalo mi palivovi filter a toto urcite polozilo lasku aj do vstrekov... Robene to je v Slovenskom Novom Meste
Tak to teda odlisne su. V d-cate su piezoelektricke s 1800 bar. V 2.0 je normalny solenoid s 1600 bar, alebo tak nejak. 2.2 150 konova ma tiez solenoidy, a myslim ze s tlakom 1700 barov.
Tie tlaky som niekedy davno cital, tie typy piezo/solenoid som uz aj niekde vygooglil. Ale na presne specifikacie, to by mal vediet skor vyrobca alebo servis
Tak repas vedia lenze je taky problem ze tie nahradne diely co existuju na denso tak sa neviem ci su china alebo italia... vraveli mi ze moze to pochodit 30-50 tisic v pohode s repasom a potom zase ..tak radsej nove a za taku cenu..
Tiez ma zaskocila taka cena a vravel, ze su to origo Denso. Ma jedneho znameho a poslal mu cislo auta a vstrekov a na moj typ tak stoja.. islo to od madarov sa mi zda..
Zdrarec, někdo tady dával odkaz na firmu v ČR, že to nějak čistí ultrazvukem. Jen tak pro zajímavost (zaplať pán Bůh mám benál a toto nikdy řešit nebudu) jsem se na ty stránky díval a vypadaly seriózně. Nevím v jakým stavu máš auto a investice 30 - 40 tisíc do vstřiků vrážet když třeba zůstatková hodnota auta je 120 000,- je z mýho hlediska hloupost. A to nemluvím o tom, že to opravíš, hned za rohem nově natankuješ tu naši kvalitní naftu a budeš tam kde jsi byl před tím