Má niekto tie háčiky? /okrem zlodejov

Je to zapojené na ISO konektor?
Prípadne mi napíšte manuála ako na to

Díky
ondrik píše:ja som zatial kazde seriove radio zo starsej toy vyberal tak, ze som musel zhodit ramik okolo neho, pac tieto radia (v toy a aj nissan tusim) su napevno prisrobovane o konstrukciu pod nimi - palubovku. Neviem z coho cerpal henten haynes, ale z mojich skusenosti je to tak ako vravim.
Cize dole ten cely velky plast okolo radia, a radio bude v tom plechu co je na obrazku 18.6 prisrobovane z boku plech-radio a potom plech cez tie 4 bocne "uši" o kostru pod palubkou...
tie dva sroby pod panelom su na rozoberanie samotneho radia, tie ti nepomozu. Na demontaz radia celeho hladaj pod plastom skor klasicky 6hran 10mm
ISO konektor tam asi nebudes mat, pokial tam mas seriove radio. Bude tam klasicky toyotacky konektor, pripadne dva, jeden vacsi (napajanie + predne repro) a druhy mensi (zadne repro)
To je ale vsetko moj skromny odhad podla toho ako asi to radio vyzera
Myslim ze to jde timto zpusobem, Nahore zapacis a na jedne strane a vyloupnes vrchni cast panelu venpepa559 píše:Radio jsem dostal ven tak, ze jsem oddelal cely stredovy panel i s ofuky (slo to docela rychle, behem par minut) a pak normalne vytahl.