chtě bych se s Vámi podělit se zkušeností se servisem v Příbrami p.Kříže , který nás tady láká do své opravny, bohužel jsem podlehl a svěřil mu svůj vůz. Po zjištění vadného těsnění pod hl. jsem s tímto pánem dohodl na opravě. Cena 15t. pokud bude hlava v pořádku a max. 10 dní na opravu , což bylo dost , ale souhlasil jsem s tím že pán se do opravy ihned pustí.Po 14 dnech volám kdy si mohu přijet....sděleno že zrovna jede pro hlavu, za 3 dny opět sděleno že zrovna jedou pro hl., po 21 dnech se 100km vydávám na kontrolu osobně , po příjezdu sice vůz stál na dvoře , ale s motoru obrovská hromada na ponku. Na dotaz proč stále vůz není opraven, když se jednalo jen o těsnění mě mechanik odkázal k svému tisk. mluvčímu důchodového věku s katastrofálním jednáním a hlavu prý stále nemají.Po 23 dnech jsem se dočkal cena navýšena na 21,5 , zaplatil jsem.Po naložní manželky doma jsem v prvním kopci zjistil že spojka s kterou jsem byl 3x v alpách začla prokluzovat(dle mechanika ještě ujede 150t) , první jízda v noci zjištuji že světla svítí do stromu(dle mechanika s nima nic nedělal) senzor na nápravě v kýblu mechanik je měl svěšené. , klimu kterou slíbil opravit uchází dál(gumička na chl.), za týden jsem servis kontaktoval ...samozřejmě se mě vysmáli a tak i při osobní návštěvě s vozem ani mechanik nevylezl z garáže. Nechci ani domyslet u koho z vás přistane spojka z mého vozu ,která stojí 30 t. .Konečný účet za výměnu těsnění 21,5 t.servis , nová spojka 35 t. , oprava senzoru 5 , suma sumárum 60 tis. a to jsem ještě zvědav co zjistím během dalších dní. Divím se že takové servisi ještě fungují , ale Příbrami se budu již vyhýbat obloukem!!!!!