Proc ho tedy chces menit? Nechal bych ho otestovat, pokud funguje solenoid a neni poskozeny ventil samotny, nema nem co dalsiho byt spatne...bensonn1 píše:EGR sem nechal vyčistit mimo toyotu, nepomohlo...
Po zahřátí motoru se výrazně ztratí výkon a auto kouří
No jo no, to kdybych věděl... Já sám tomu moc nerozumím. Auto mělo závadu, kterou popisuju na začátku vlákna. Dal jsem jej do neznačkovýho servisu, kde mi vždy se vším vyšli vstříc. Vyčistili co mohli, od váhy po palivovou soustavu, vyměnili palivový a vzduchový filtr. Výsledek nula. Dál už nechtěli laborovat aby mě to nestálo mailand protože jejich diagnostika nic neukazovala a po domluvě odvezli auto do Toyoty. Já se spíš ptám jestli dělat nový vstřiky. Jako laik se domnívám, že když by byli ucpaný tak auto nejede vůbec. Třeba se pletu, nevím.
Avensis kombi CDT250L D4D 85kw
Problem je, ze problem spis najde neautorizovanej servis... vytahni z Toyoty informace proc si mysli, ze je to zrovna tohle. Ja bych tipoval selhani nejakyho z cidel, kdyz se takhle nahle zmeni chovani...bensonn1 píše:No jo no, to kdybych věděl... Já sám tomu moc nerozumím. Auto mělo závadu, kterou popisuju na začátku vlákna. Dal jsem jej do neznačkovýho servisu, kde mi vždy se vším vyšli vstříc. Vyčistili co mohli, od váhy po palivovou soustavu, vyměnili palivový a vzduchový filtr. Výsledek nula. Dál už nechtěli laborovat aby mě to nestálo mailand protože jejich diagnostika nic neukazovala a po domluvě odvezli auto do Toyoty. Já se spíš ptám jestli dělat nový vstřiky. Jako laik se domnívám, že když by byli ucpaný tak auto nejede vůbec. Třeba se pletu, nevím.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

pokud všeobecně diesel kouří znamená to že nafta do motoru jde ale nedostává se jí adekvátní přísun vzduchu,co třebas VGT na turbu,řešily to?????
EGR by mohlo ale při akceleraci je EGR zavřený-pokud funguje-na to by stačilo vyčištění a kouřivost jako problém vstřiky?Neumím si představit co by se jim stalo,většinou spíše nerozprašují jak mají a to je spíše jev trvalý nikoliv náhodný.....
EGR by mohlo ale při akceleraci je EGR zavřený-pokud funguje-na to by stačilo vyčištění a kouřivost jako problém vstřiky?Neumím si představit co by se jim stalo,většinou spíše nerozprašují jak mají a to je spíše jev trvalý nikoliv náhodný.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
cetl jsem,ze kdyz pride problem s egr ventilem tak je lepsi ho vyradit.co si o tom myslite?
Toyota avensis combi r.v.2011 2.2D4D(110kw) Toyota avensis combi r.v.2004 2.0D4D(85kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
Ex.toyota carina e liftback r.v.1995 2.0 gli(98kw)
Ford mondeo combi r.v.2004 2.0tdci(96kw)
Ford mondeo combi r.v.2001 2.0i(107kw)
- extremehany
- Věčnej rejpal