Podsvícení palubní desky

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
MichalV
Člen Týmu

Podsvícení palubní desky

Příspěvek od MichalV »

Dobrý den, ahoj,

pořídil jsem si Corollu E12 (2007), ale podsvícení palubní desky je při rozsvícených světlech (parkovacích i potkávacích) dost slabý. Podsvícení je naopak kvalitní (tak by to asi mělo standardně být) při nastartovaném motoru, ale nerozsvícených světlech.

Teď mě napadá, jestli rozsvícený světla nežerou moc šťávy a na palubovku už nezbyde!

Nějaký nápad, zkušenosti..?

PS: Už jsem googlil, ale nic kloudnýho nenašel. :(

Díky Michal
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Při rozsvícených světlech mačkáním kolíku, kterým se obvykle přepíná stav km z celkového na "denní", se objeví takové pomlčky, v této poloze se přidrží ten kolík a dojde ke změně podsvícení. To optitronové podsvícení, sám z něho mám smíšené dojmy, ve dne ok, ale v noci to na nejvyšší jas oslňuje, na 2. možnou intenzitu to jde zase blbě vidět během dne a neustálé přepínání, to mě opravdu nebaví.
Holomek!
MichalV
Člen Týmu

Příspěvek od MichalV »

Díky za odpověď. Večer jsem mluvil s auto mekánikem a ten mi to vysvětlil následovně: "Auto máš z Německa, kde není potřeba přes den svítit - zhaslá světla > dobře podsvícená palubovka. A když jedeš v noci, tak svítíš, ale to by tě ta záře zase oslňovala, tak to svítí míň!"

Resumé: Nechat si namontovat světla pro denní svícení! :) Jdu se po nějakých ledkách podívat.. :)

Díky za tip s tím přepínám, tu páčku jsem ještě nezkoušel ..
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

MichalV píše:Díky za odpověď. Večer jsem mluvil s auto mekánikem a ten mi to vysvětlil následovně: "Auto máš z Německa, kde není potřeba přes den svítit - zhaslá světla > dobře podsvícená palubovka. A když jedeš v noci, tak svítíš, ale to by tě ta záře zase oslňovala, tak to svítí míň!"

Resumé: Nechat si namontovat světla pro denní svícení! :) Jdu se po nějakých ledkách podívat.. :)

Díky za tip s tím přepínám, tu páčku jsem ještě nezkoušel ..
Bullshit taky mám auto z Dojčlandu a podsvícení je stejné jak bez světel. Bude jen zeslabenej jas jak psal Rampa Mc Kwak
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
MichalV
Člen Týmu

Příspěvek od MichalV »

Rampa psal návod, jak podsvícení zesílit... ale v noci jde o otravný přepínání.. podsvětelní je moc jasný :/
Odpovědět

Zpět na „Corolla“