... zavidim ti ja este nan cakam
... zavidim ti ja este nan cakam  
 inak zaujala ma vcera jedna vec, citam ze na zadnych kolesach su kotucove brzdy.
kedze hnana naprava je predna tam su tiez brzdy.
znamena to ze ked brzdim tak brzdim na vsetkych 4 kolesach?
Na vsech autech brzdi vsechna 4 kola, at uz tam jsou bibnove nebo kotoucove brzdy.huli píše:joj trud neopisuj ho tak lebo to uz nevydrzim... zavidim ti ja este nan cakam

inak zaujala ma vcera jedna vec, citam ze na zadnych kolesach su kotucove brzdy.
kedze hnana naprava je predna tam su tiez brzdy.
znamena to ze ked brzdim tak brzdim na vsetkych 4 kolesach?
 ))) dnes uz ma 300 km a spotrebu priemer 3,5
))) dnes uz ma 300 km a spotrebu priemer 3,5  ..dnes som bol na kohutke.z puchova..je to asi 30km?...nazad je to takmer 15km klesanie..prvy krat vydim bateriu fakt naplno..a cestu spet som presiel tak mozno s priemerom 1 liter/100
..dnes som bol na kohutke.z puchova..je to asi 30km?...nazad je to takmer 15km klesanie..prvy krat vydim bateriu fakt naplno..a cestu spet som presiel tak mozno s priemerom 1 liter/100  ..co som si vsimol auto najviac zere ked mu zapne benzinak pri 40-60 km..treba rychlo za mestom dat 90km a uz to udrzovat. treba jazdit bud do tych 50-55 snazit sa na elektrinu alebo za mestom dat 90. Mestske rychlosti benzinu nesvecia.Treba sa naucit "hladit" plynovy pedal..ale potom sa uato odmeni a kazdy stlpcek na grafe je pod 5l.Tacho pri 50-60 km ukazuje tak 6km viac.Ked je vyzadovany maly zaber siel som aj 70 na elekrinu.Dnes na plnu baterku (ted vsetky dieliky zelene) cca 2 800 m.
..co som si vsimol auto najviac zere ked mu zapne benzinak pri 40-60 km..treba rychlo za mestom dat 90km a uz to udrzovat. treba jazdit bud do tych 50-55 snazit sa na elektrinu alebo za mestom dat 90. Mestske rychlosti benzinu nesvecia.Treba sa naucit "hladit" plynovy pedal..ale potom sa uato odmeni a kazdy stlpcek na grafe je pod 5l.Tacho pri 50-60 km ukazuje tak 6km viac.Ked je vyzadovany maly zaber siel som aj 70 na elekrinu.Dnes na plnu baterku (ted vsetky dieliky zelene) cca 2 800 m.