Dobrý den,
potřeboval bych poradit. Mám Toyotu Corollu E10 sedan a při prudkém bržděni se mi ozývají pravidelné zvuky(klepání). Mechanik po rozebrání zadních brzd nic nenašel a na STK mi zdělili, že brzdy jsou v pořádku (buben nehází)nesouměrnost není.
Nevíte, co by to mohlo být? Myslíte, že by tomohlo být ložisko?
Děkují za radu.
Klepání při brždění
Zdravím, zvlněné kotouče to nemohou být na STK bylo, vše v pořádku.
Při silném zatažení ruční brzdy(auto brzdí), ale po uvolnění a znovu sešlápnutí brzdového pedálu se ozývá pravidelné klepání. Po dalším zabrzdění (pohodové sešlápntí) je již, vše v pořádku.
Pro upřesnění v zadu mám bubny bez ABS.
Zdravím a díky za řešení mého problému.
Při silném zatažení ruční brzdy(auto brzdí), ale po uvolnění a znovu sešlápnutí brzdového pedálu se ozývá pravidelné klepání. Po dalším zabrzdění (pohodové sešlápntí) je již, vše v pořádku.
tohle jsem jednou viděl na Oplu a dělala to špatná pakna, ale těžko říct takhle nadálku to by člověk musel vidětJiří.Glac píše:Zdravím, zvlněné kotouče to nemohou být na STK bylo, vše v pořádku.
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005