Startování tlačítkem-jak se spíná elektrika?

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
fany84
Člen Týmu

Startování tlačítkem-jak se spíná elektrika?

Příspěvek od fany84 »

Ahoj!Jsem čerstvým majitelem RAV4 a užívám si jí dosyta :D .Mám r.v. říjen 2006,VVT-i 2.0, v automatu.
RAV4 má startování tlačítkem. Mě by však zajímalo, jak mám jen sepnout elektriku, aniž bych RAVku musel nastartovat?
Normálně, když máte startování přes klíček, tak pootočíte klíčkem do polohy č. 1 (I) a hotovo, kdežto u toho startování tlačítkem, to fakt nevím.
Obracím se na Vás, odborníky, prosím, poraďte.
Děkuji...
Toyota RAV4, r.v. říjen 2006,VVT-i 2.0,automat,112kw
Kdo by chtěl levné autopojištění u velký a známých pojišťoven (Česká pojišťovna,Alianz,Kooperativa,AXA,Uniqa,ČPP,Kooperativa),dejte vědět,spokojenost!
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

pri startovani nemas zosliapnutu spojku.. prve stlacenie nebehne radio, druhe full elektrika, tretie vypina
Corolla Verso D-CAT 130kw
fany84
Člen Týmu

RAV4 startování

Příspěvek od fany84 »

Děkuji!Funguje :) , ať to ravtí!
Toyota RAV4, r.v. říjen 2006,VVT-i 2.0,automat,112kw
Kdo by chtěl levné autopojištění u velký a známých pojišťoven (Česká pojišťovna,Alianz,Kooperativa,AXA,Uniqa,ČPP,Kooperativa),dejte vědět,spokojenost!
TomasP
Člen Týmu

Příspěvek od TomasP »

Hoši, tady asi zafungoval šotek. :-) Tazatel psal, že má automat. Tam se spojka vyšlapaává dost blbě. :-) Je to samozřejmě brzda. Sešlápnutím pedálu startér. Kontrolka v tlačítku svítí zeleně a znamená, že budeš startovat. Pokud stiskneš tlačítko bez brzdy, rozsvítí se, no řekněme červeně a je to jako první a na další stisknutí druhá poloha klíčku.
RAV4 2.0 Valvematic, MDS 2010
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

Mea culpa, ten automat som prehliadol :)
Corolla Verso D-CAT 130kw
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“